A Köki és a Keleti között érvényes a vonatjegy?
Szigorúan a Köki és a Nyugati között érvényes, ami érthető.
Ha az Arany János utcánál szállsz le és a kijáratnál elkapnak, ráfaragsz, ha a Lehel térnél, akkor, ha a Keletinél, akkor is...
Amennyiben a Keletihez akarsz eljutni, a Kökin kell érvényesítened egy vonaljegyet. Vagy ha kell az illúzió, hogy kihasználtad a MÁV adta lehetőséget, akkor vonatjeggyel elmész a Nyugatiig, és ott lyukasztasz vonaljegyet, amivel visszamész a Keleti felé :) De ha már a Nyugatinál vagy, akkor érdemesebb trolibusszal utazni a Keletihez.
Értem úgy gondoltam mivel a vonaljegy a metrón belül átszállásra jogosít gondoltam, akkor most a vonatjegy is mert mindenképpen muszáj átszállni.
Az említett metró szakaszjegy tényleg létezik 300Ft ért akkor 350 ért meg ott a rendes jegy és akkor kényelmesen átmegyek Kelenföldre és onnan 4-es így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!