Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miskolcon a Diósgyőri Kórháztó...

Miskolcon a Diósgyőri Kórháztól merre fele megy a 29-es busz? Az Újgyőri Főtér felé, lefelé?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 19:11
 1/8 anonim válasza:

kijösz a korházbol..

és veled szemben van..fel kell ismerned van táblája

2010. márc. 1. 19:26
 2/8 anonim válasza:
Vargahegy
2010. márc. 1. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy buszmegállót felismerek :) Nem vagyok járatos a Vasgyárban, mert nem rég költöztem a városba, és ezért kérdezem. Tehát Vargahegy. Akkor az Avas felé megy?
2010. márc. 1. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor kijössz a kórházból ott a kisbolt a sarkon, a vele szembe lévő oldalt van a buszmegálló: onnan az újgyőrire megy. A kórház mellett van egy tágla iskola, az előtt van egy magálló(a vasgyári rendőrörstől kb 50m-re, de azon az úton), az az avasra. Szóval oda-vissza, csak van olyan út ami egyirányú, azért nem tud párhuzamosan menni.
2010. márc. 1. 20:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöma segítséget! :)
2010. márc. 1. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
de amúgy van oldal is: [link] jobb oldalt ott van h térkép, felugrik egy ablak, azon az ablakon felül ott vannak a járatszámok, rákatt a 29-re(vagy amelyik teszik), és kiadja azt, iránnyal eggyütt.
2010. márc. 1. 20:05
 7/8 anonim válasza:
Jah igen,az avasig megy,csak a vargahegyen meg az egyetemen keresztül :P
2010. márc. 1. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Az nagy kerülő?
2010. márc. 2. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!