A BKV busz soförei mennyit kereshetnek nettoban?
Itt Magyarországon?
Nők vagy férfiak?
@4
Ez egyébként érdekes, mert pont hogy itt lehetne és kellene is leírni, mert senki nem tudja, hogy ki vagy, és a hiedelmekkel ellentétben lenyomozni NEM tudnak, csak a rendőrség indítványozhat hasonló eljárásokat (vagy értelemszerűen a titkosszolgálat, a TEK, és hasonló szervek).
én amúgy azt tapasztaltam a munkákkal kapcsolatban, hogy itt inkább a kedvedet próbálják elvenni mindentől. karrier kategóriában is ahány kérdést látok, hogy milyen csomagfutárnak lenni, pizzafutárnak, nem is tudom már, miféle kérdéseket láttam, mindig jön egy potenciális szakmában dolgozó, és leócsárolja a szakmát, hogy hát az valami kegyetlen, stb. :D
én amúgy pizzafutárként próbáltam ki egyszer magamat, és ahhoz képest, amiket itt írkáltak, egyáltalán nem volt olyan szörnyű. gondolom ez azért van, mert itt azért, a kevés munka között egymás konkurenciái vagyunk.
most ha egy sofőr elárulja, hogy mennyit lehet bkv-nál keresni, aki erre alkalmas, menne oda, és hát nyilván minél többen bejutnak, a régiek közül elképzelhető a szelektálás, de ez csak egy felvetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!