Csak Debrecenben lehet 15 napon belul befizetni a DKV buntetest?
Ma megbuntetett a DKV mert nem volt ervenyeditve a jegyem. Soha nem utaztam meg villamoson, nem tudtam hogy lyukasztas nelkul nem ervenyes. Irtam kervenyt a DKVnak h tekintsenek el a buntetestol, de nem hiszem h el fognak. Vegul is tudom h en voltam a hibas.
DE
A helyszinen 12000 frta kaptam csekket, viszont az ellenor azt mondta 4000ret kell fizetnem ha 15 napon belul fizetek. Erre csak Debrecenben van lehetoseg v esetleg utalhatok is/kuldenek masik csekket/megszivtam es 12t kell fizetni?
Sajnos nem tudom megoldani h helyben Debrecenben kifizessem.
Koszonom a valaszokat!
„DKV utazási díjak, pótdíjak”
„Pótdíjak
utazási feltételek megszegése esetén, a mindenkori viteldíjon felül
helyszíni kiegyenlítés esetén 3 000 Ft
15 naptári napon belüli kiegyenlítés esetén 4 000 Ft
16. és 60. naptári nap közötti kiegyenlítés esetén 12 000 Ft
60. naptári napot meghaladó kiegyenlítés esetén 20 000 Ft
A pótdíj kiegyenlíthető Társaságunk Ügyfélszolgálatán személyesen, postai úton vagy banki átutalással (bankszámlaszám:11738008-20866149-00000000, OTP Bank Nyrt.). A pótdíj rendezésének elmulasztása esetén bírósági végrehajtásra kerül sor.”
Tehát, bármelyik felsorolt módon kiegyenlíthető, csupán díjkülönbség van az idő teltével.
Ha volt jegyed, azt gondolom, hogy az ellenőr érvényesítette, tehát azt nem kell megfizetned. (Ugyanis a pótdíj a jegy árán felül van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!