Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez az ár magába foglalja az...

Ez az ár magába foglalja az 50%os kedvezményt?

Figyelt kérdés

[link] oldalon :

Tanuló, és Nyugdíjas havi bérlet 4.000,-Ft - ezt írja.

A diákigazolványomhoz kaptam egy lapot , hogy ha nappali képzésben tanulok,akkor a helyközi közlekedésben 50%os jegykedvezményre vagyok jogosult.

A kérdésem az,hogy akkor ez a 4000ft-os ár magába foglalja, vagy pedig 2000 ft?

(felsőoktatásban tanulok,nappalin)

2015. máj. 19. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem 2000, hanem 4000 a tanuló és nyugdíjas bérlet. Ez már a kedvezményes ár, mert a teljes árú 7000 Ft.

Tudom nem 50%.

2015. máj. 19. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Magába foglalja. A teljes árú bérlet árából kell levonni az 50%-ot. A tanulók és nyugdíjasok a legtöbb helyen 50%-os kedvezményt vehetnek igénybe, ezért van külön feltüntetve a nekik való bérlet. Minden város helyközi közlekedésében féláron válthatsz bérletet, ha nappali tagozatos diák vagy.
2015. máj. 19. 17:36
 3/4 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm !
2015. máj. 19. 19:10
 4/4 eddiboy ***** válasza:
Ez HELYI bérlet, annak minden városban a képviselő-testület határozza meg a kedvezményes árát. A HELYKÖZI közlekedésben (tehát 2 helység között) jár 50 %-os kedvezmény a jegyre, a bérletre pedig 90 %, de ez utóbbi csak a lakhely/tartózkodási hely és az iskola között váltható.
2015. máj. 25. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!