A bp-i Metrón lehet valahogyan blicelni? Vagy tényleg olyan szigorúak a mai ellenörök?
Figyelt kérdés
Én 13 éve közlekedtem utoljára BKV-én !2010. febr. 21. 20:53
1/10 anonim válasza:
Simán bliccelhetsz, az ellenőrt meg leolthatod, ha beszól. Hatalmas jogköre az ellenőrnek sincs...
2/10 anonim válasza:
Metrora nem engednek le ha nincs jegyet, ellenőrzik a bejáratnál
3/10 anonim válasza:
Azért kell némi testi erő, meg fellépés, hogy szembeszegülj, mert a mai metróellenőrök többsége már biztonsági őr is egyben. Vannak csúnya történetek a neten is, amikor alaposan helyben hagyták az utast. Egyébként meg változó az ellenőrök aktivitása. Kisebb részük nézegeti csak tüzetesen a jegyet. Sokan oda se igen figyelnek, vagy nem nézik, hogy tényleg érvényes-e a jegyed. Nagy tömegben ezt nem is annyira lehet. Minden estre érvényes jegy azért mindig legyen kéznél, és meglátod, hogy alakul a helyzet.
4/10 anonim válasza:
Én pl. a Stadionoknál, Őrsnél egy csomószor megyek úgy be, hogy se bérlet, se jegy. VAgyis van bérletem, csak elfelejtem előveni, vagy tele van mindkét kezem és nem kotorászok és még egyszer sem szóltak. Mondjuk ha szólnának nem lenne gond, de így kényelmesebb:)
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !
pénteken 2szer mentem metroval és mint becsületes állampolgár vettem jegyet (de már bánom 9 , mert kilyukasztás után senki nem nézte meg nekem se a le se a feljáratnál ! Ez gyakori ?
Én azt eszeltem ki , hogy egy már kilyukasztot jegyet töbször fogok kilyukasztani ! És azt fogom egy hirtelen mozdulattal felmutatni HA KÉRIK ! Ezt jó ötletnek tartjátok ?
2010. febr. 21. 21:30
6/10 anonim válasza:
Nem tartom jó ötletnek... Ha a lejáratnál nézik, akkor kb a szemük előtt lyukasztasz és látják, hogy már alapból lyukas volt.
7/10 anonim válasza:
Ja, meg lehet próbálni ezt a többszöri lyukasztást, csak ha már lyukasztott jegyet dugsz be újra, akkor a gép nem adja a csipogó hangot, és ha az ellenőr közel van, vagy erre figyel, akkor észreveheti. Ez nem nagyon jellemző, de légy rugalmas, igazítsd mindig az adott helyzethez a taktikádat! Sajnos ilyen abszurd árak mellett nem lehet mást csinálni.
8/10 A kérdező kommentje:
hu köszi
2010. febr. 21. 22:15
10/10 A kérdező kommentje:
3 hónapja egy jegytömbel ütazok ! ennyit a szigorú ellenörökröl !!
2010. máj. 31. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!