Meddig van jogom megszakítani/visszamondani a repülőutamat?
Figyelt kérdés
Pl. ha beparáznék, Pest határából még visszafordul? Vagy már a beszállókártya átvétele után nincs visszaút?2015. ápr. 23. 10:46
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak megnyugtatna a személyzet egy tagja, sima pánik miatt nem fognak leszállni neked.
2/5 anonim válasza:
Amíg nem zárják az ajtókat, még kiszállhatsz, ha nagyon parázol. Várni nem fognak rád. A feladott csomagot sem tudják kikapni. Az el fog menni a géppel szerintem, s hogyan kerül vissza, azt nem tudom. Nem ingyen, az biztos.
Futóról, levegőből visszafordítani gépet néhány milliós költség lenne, amit gyanítom, behajtanának.
3/5 anonim válasza:
"A feladott csomagot sem tudják kikapni. Az el fog menni a géppel szerintem"
Feladott poggyász utas nélkül nem mehet sehova.
4/5 anonim válasza:
Utolsó: ez így nem igaz. Ha lemarad a gépről a poggyászod, azt a következő jàrat hozza utánad - de csak egy alapos biztonsági vizsgálat után. Azonban abban igazad van, hogy ha az utas beparázik és indulás előtt elhagyja a gépet, akkor az a gép még akár egy órát is ott fog állni, hogy előkerítsék a csomagját. Éppen ezért nem biztos, hogy a beszállókapu után szerencsés visszafordulni, mert több órányi késést is lehet vele okozni, ami miatt adott esetben kártérítési igénye lehet veled szemben a légitársaságnak.
5/5 anonim válasza:
Természetesen vissza fordulunk hogyha nagyon beparázol és ez már addig fajul hogy pl.: elájulsz,epilepsziás rohamot kapsz esetleg megáll a szíved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!