Más is kapott fizetési felszólítást a BKV-tól? Vagy BKK, vagy hogy hívják most őket.
Hogy fizessek be azonnal 50 ezer Forintot.
Kb 4 éve nem ültem Budapesten tömegközlekedési járművön, büntetni is kb 7 éve büntettek meg 1x.
Pénzhiány van a BKV-nál, Tarlósék nem találnak hirtelen más megoldást?
Ebben az országban mindent meg lehet csinálni?
Kizárt, hogy bemenjek Budapestre emiatt, kukában landolt a levél.
De egy feljelentést szerintem simán megérne több ember részéről.
"büntetni is kb 7 éve büntettek meg 1x."
Kifizetted?
Mivel nagy mellénnyel posztolgató öntudatos állampolgár vagyok, nem pedig egy BKV-nak, meg a városvezetésnek s..ggnyaló csúszómászó, ezért kötve hinném, hogy tőlem valaha az életbe is be tudnák hajtani ezt a pénzt, főleg, hogy semmi jogalapja nincs.
De amíg ilyen bólogató kiskutyák vannak, akik ha kiküld a főnökük egy csekkecskét, elkezdenek ugatni, addig látható, jó páran sajnos így gondolkodnak, és arra nincs eszük, hogy némi háttérinformációk birtokába kerüljenek, mit hogy merre mennyit.
Gondolom mostanában valami alulképzett jogászt sikerült felvenniük, aki majd megint behúzza a farkát, mint oly sokszor, amikor a kedves BKV csinált egy nagy jogi baklövést...
Diákigazolványat, esetleg személyi igazolványodat, vagy más okmányodat nem veszítetted el az elmúlt 4 évben?
Mert hiába próbál téged itt pár ökör, akinek a nyelve a BKK hátsójában van, egyből bűnösnek beállítani, lehet, hogy visszaélt valaki az okmányaiddal, amikor elkapták az ellenőrök. És az, hogy a te fényképed volt rajta, még nem garancia arra, hogy ha ezt észrevették volna az ellenőrök az adatok egyeztetésekor, ne történhessen valami törvénytelen, kap zsebre X összeget a megbüntetett utastól az ellenőr, ami kevesebb, mint a pótdíj, és elmehet, a pótdíj teljes összegét pedig rád hárítja az ellenőr az okmányon szereplő adatok alapján. Így mindenki jól jár, az is, aki visszaélt az okmányoddal, és az ellenőr is, mert kap zsebre pénzt az utastól, és aztán kapod a büntetést te úgy, hogy nem is utaztál járművön.
ha elvesztette volna valamilyen okmányát, akkor azt jelentette volna az illetékes rendőrségen, de ő maga írta le, hogy megbüntették...azt persze azóta se, hogy az ki lett-e fizetve...igazából a kérdést sem értem így...biztos nem volt otthon senki, akinek elsírja a panaszát, ezért egyből ide kell jönni durcizni...:D
senki nem mondott neki semmit...ő meg ilyen céltudatos, hogy hát tőle ugyan nem fognak behajtani semmit...higyje ezt...csak aztán ne lepődjön meg, ha még ülnek rajta pár évet, és 200ezer lesz az az 50ezer :D
persze ha 100% biztos benne, hogy nem jogos a büntetés, akkor meg minek jön ide? kidobta a kukába a levelet, kész...szíve joga...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!