Van kedvenc vasútvonalatok? Melyik az?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 21:01
1/8 anonim válasza:
Magyarországon az 1-es, az úgynevezett kirakatvonal (Bp. - Győr - Bécs [jó, tudom, osztrák területen, már nem az 1-es vonalhoz tartozik]), ezen kívül az, ami a Csatorna-alagúton is keresztül megy (mivel itt haladnak át, a Londonba tartó vonatok).
2/8 anonim válasza:
Karcag-Tiszafüred, Kisújszállás-Kál, Szolnok-Vámosgyörk, Dombóvár-Bátaszék. Hirtelen ezek jutnak eszembe.
4/8 anonim válasza:
Nekem az opicinai villamosvasút az aktuális kedvencem.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Általában "különleges" vonalakat írtatok, ahol szép a táj, jó lehet a vonal hangulata is...
Rá kell jönnöm, hogy kevés helyen jártam még és még kevesebb helyen vonattal :/ :D
Így nekem a 70-es a kedvencem személyes okok miatt, de a 40-est, a 30a-t is bírom.
A 100a-val sincs semmi bajom, csak nem köt még annyi emlék, a táj se ragadott meg annyira.
A többit vagy nem ismerem, vagy nem szeretem (annyira).
A 71-en például szerintem nagyon szép a táj, viszont lassú a vonat egy elhanyagolt vonalon. Ez engem zavar. :(
2015. ápr. 20. 18:10
7/8 anonim válasza:
A második vagyok, kiegészíteném még két vonallal a listát (ezek hozzád is közel vannak): Aszód-Balassagyarmat és Balassagyarmat-Vác.
8/8 anonim válasza:
100 Budapest NyugatiPu.-Szolnok-Nyíregyháza-Záhony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!