Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szentendrei hévet melyik...

Szentendrei hévet melyik vonatállomas keresztezi? Tudom hogy valamelyik keresztezi meg a nyugatibol megy de melyik? Eddig csak befelé jöttem de most kifelé mennék

Figyelt kérdés
Talán római fürdő megállónál...de nen tudom pontosan a nevét
2015. ápr. 5. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Aquincum felső HÉV megállóhoz közel keresztezi a 2-es vonal, és az Aquincumi MÁV megálló van közel hozzá.
2015. ápr. 5. 11:23
 2/9 A kérdező kommentje:
S melyik irányba megy a vonat?Magyarul melyik irányba szalljak fel?nem Vác meg Szolnok....azt tudom...
2015. ápr. 5. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Esztergom lenne, csak épp felújítják.
2015. ápr. 5. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.azért a nyugati s Aquincum között tudok közlekedni ügye?köszönöm a válaszokat!😊
2015. ápr. 5. 11:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Na sikerült megnzni... nem tudok közlekedni... akkor marad a hév,de majd kitalálok valamit..
2015. ápr. 5. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
De át tudsz szállni a HÉV-ről, a 9-es buszra, ami pont bevisz a Nyugatira.
2015. ápr. 5. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincs jelenleg ott vasúti közlekedés, bár a nyári menetrend bevezetésétől felveszik a forgalmat.

Mindenesetre a 4-6 busszal menj a Széll Kálmán tér felé a Margit híd H-ig. Onnan a Békásmegyer - Szentendre felé tartó H5 HÉV-vel menj Aquincum felsőig.

2015. ápr. 5. 18:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊.én még arra is gondoltam h Árpád hídig 1es villamos s ott kifelé a hév...na de majd akivel tslalkozok megbeszélem hol s mikor...
2015. ápr. 5. 18:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani.Margit hídnál felszálltam a hevre s kimentem.Békásmegyer állomáson találkoztam az ismerőssel.
2015. ápr. 9. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!