Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten veszélyes éjszakai...

Budapesten veszélyes éjszakai járatokon utazni?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 5. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, miért lenne az? Ha elalszol, kizsebelhetnek, de kb. ennyi.

A legtöbb járaton van biztonsági személyzet, de az is jó szűrő, hogy a legforgalmasabb járatokat kivéve első ajtós felszállás van.

2015. ápr. 5. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Tekintve azt hogy világviszonylatban is nem egy életbiztosítás egy fülkés vagonban utazni, ugyanis ketten közre fogják az illetőt leütik, majd kirabolják, rosszabb esetben ha jó csaj, rá is másznak, akik direkt erre utaznak, aztán el is tűnnek.
2015. ápr. 5. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak fülkés buszok, második? :D

Annyira nem vészes, 909-el megyek néha, pedig nem is jó környéken megy, nem szokott gond lenni, egyszer szállt fel a tesó a nőjével és üvöltözte nekünk, hogy ÉN ANTISZOCIÁLIS VAGYOK G@CI, csak aztán valszeg rájött, hogy igény esetén mi is, ráadásul öten vagyunk.

2015. ápr. 5. 11:11
 4/10 anonim válasza:
0%

Rég nem utaztam vonaton Pest fele de ismerősöm azt mondta egyedül utazott és beültek vele szembe a lány testvírek és egész úton bámulták és közben rágoztak és közben kuncogtak...

A Pesti buszokról és hallottam egy s mást bagázás hátul közösés fenyegetőzés...

2015. ápr. 5. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Rengetegszer utaztam már különböző éjszakai járatokon, sosem volt probléma, maximum alvó embert kizsebelhetnek, de nem jellemző.
2015. ápr. 5. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, kb. 15 éves korom óta járok néha egyedül haza éjszakánként. Külvárosi vagyok, szóval a belvárosból olyan 1-másfél óra hazaérni. Eddig még soha semmilyen atrocitás nem ért, még csak nem is voltam semmi ilyesminek a szemtanúja. Az a busz, amivel én járok éjszaka, nem első ajtós, és nincsenek is rajta ellenőrök általában. Még sincs semmi gond. Az egyetlen gáz, ami történhet, hogy lehánynak.
2015. ápr. 6. 10:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2015. ápr. 7. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyan 5 éve jelentősen javult az éjszakai biztonság. Még a Bank Dance Hall-os és E-klub-os időkben bizony kötöttek belém sok helyen, buszon, metróaluljáróban. Egyszer E-klubból hazafelé az éjszakai buszon cigivel szállt fel egy barom és egy másik meg odament és jól szájbaverte, hogy kiesett a cigi a szájából. De mostanában nincsenek ilyenek, hál istennek.
2015. ápr. 14. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
én sem nagyon tapasztaltam még problémát. maximum ilyen kicsúszott beszólások enyhén ittas fiataloktól, de azok inkább a kultúráltabb, jókedvű fajta, tehát nem ez a józanul is kötekedős férgek.
2015. ápr. 15. 10:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. ápr. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!