Miért van a távolsági buszokon tv, ha sosincs bekapcsolva?
2-es, nyilván azért, hogy használd. Ha kiugrik egy őz és a sofőr beleborítja a buszt az árokba, ne repülj ki. Ugyanis ha kirepülsz, rád borulhat a busz és azt tuti nem éled túl.
Kérdező, mivel az állami közlekedési cégeknek nem erőssége az egységes szolgáltatási színvonal biztosítása, ezért nem is írják elő a járművezetők számára a szórakoztató berendezések üzemeltetését. Ezen kívül az utasok nagy részét zavarná is, hiszen saját fülhallgatót aligha tudnak biztosítani, tán még kimenet sincs minden ülésnél.
így van. valamelyik busznak benne van az alapfelszereltségében, és a megrendelő úgy van vele, hogy most vetesse ki? elfér az, meg láttam már nem egy buszt, ahol a CRT-seket leszedték, az újabb LCD-s kijelzők meg sok busznál felhajthatók, de amúgy igen, szokás használni, nem is csak különjáraton, de főleg ott.
volánbusznál nem tudom, szokás-e még, néhány éve például keszthely-budapest járaton ment valami dvd, de ha jól tudom, ezért is ugyanúgy fizetni kellene jogdíjakat, mint amikor egy bulihelyen valaki a zenét lejátsza, bár nyilván nem ellenőrzi ezt senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!