Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bp-i vagyok, és a tömegközleke...

Bp-i vagyok, és a tömegközlekedés valami hihetetlen. Emberek egymás hegyén hátán. Valami rettenetes az utazás. Föleg a nagyobb tereken stb. Mi a megoldás erre?! . H türhetöbb legyen minden. Talán a bkv?!

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha a cipőmben lévő kavics szúrja a lábamat, az akkor is kellemetlen, ha a szomszédomnak még lába sincs. Tehát ha valami szar, az akkor is szar, ha mégszarabb dolgok is léteznek a világon. Természetes és nem is gyarló emberi tulajdonság a jobbítási szándék. (Ezt az eddig túlnyomóan okoskodó beíróknak szánom)

Nehéz a téma, de nem megoldhatatlan. Én is megoldottam. Én is tős-gyökeres pesti srác vagyok. Először is, mi a panellakásra és a velejáró szűkösségre untunk rá. Még a 90-es években kiköltöztünk az agglomerációba. (korábban az asszonykórus, ma a medvefarm a nevezetessége) Itt nem drágák az ingatlanok. Mi is elkezdtünk bejárni. Csak aztán egyre többen jártak be autóval, így állandósultak a dugók. A tevékenységünk nem utcán át árusítás volt, hanem szerződéses megrendelések, projektek levezénylése stb. Sajnos a válság megnyírbált bennünket is. A céget is kihoztuk ide, ha nagyritkán az ügyfélkontakt megkívánja, akkor heti 1-2 alkalommal bemegyünk Pestre, vagy néha szórakozni, de az állandó agyonzsúfoltság, a fizető parkolók és a tömegnyomor nem hiányzik. Ehhez el kell az embernek határozni magát és egy hosszú folyamatképpen végigvinni. Arra sajnos én sem tudok megoldást, hogy Pesten lakni, Pesten dolgozni és tömegnyomort is kihagyni. Hacsak azt nem tudod megoldani, hogy a munkavégzésed helyéhez közel lakj, vagy a lakóhelyed közelében dolgozz. Esetleg otthon, távmunkában vagy saját vállalkozásban. A jövőd mindig úgy alakul, hogy mit teszel a jelenben. Jó élet-átszervezést!

2010. febr. 17. 07:03
 12/12 anonim válasza:

én elköltöztem budpaestről. nem emiatt, de azóta ahol lakok olyan kriminális a tömegközlekedés, hogy néha a busz ami csak levinne a városközpontba nem jön, csak 1,5 óránként. úgyhogy mindenhova kocsival, meg bringával járok.

ott ha szar is, legalább van és nem kell órákat várni egy járatra.

2010. febr. 17. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!