Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vác felé miért járnak ilyen...

Vác felé miért járnak ilyen rossz vonatok?

Figyelt kérdés
Naponta járok be Budapestre zónázóval vagy személlyel, de mindig ilyen roncstelepról szalasztott darabok jönnek. Máshova is ilyen megy? Mikor vesznek már újakat?

2015. márc. 12. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugalom, folyamatosan érkeznek az új Stadler motorvonatok és nemrég írtak ki még egy motorvonattendert.

Ezzel együtt jó, ha tudod, hogy a piros oldalsó sávról felismerhető "posta-Bhv" vonatok még a beszerzés után is maradnak a budapesti elővárosi forgalomban, bár persze csökken a számuk.

Amik eltűnhetnek, azok a legrégebbi sima (vagy "hugyos") Bhv kocsik, amik jó eséllyel a bontó felé veszik az irányt, míg a sárga orrú Hernyó motorvonatok Miskolc környékére kerülnek.

2015. márc. 12. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként melyik kohószökevényre gondolsz? A Hernyóra...

[link]

...vagy a Posta Bhv-ra?

[link] #tbm=isch&q=posta+bhv

Hiába szép meg modern kívülről egy Posta Bhv, szerintem a legtöbb ember háta legendákat tudna mesélni annak az üléséről 15 perc után is. A Hernyó dettó. Szerencsére én nem elővárosi közlekedéssel járok, és még utazhatok műbőrös fülkéssel, abban legalább nem törik ki a gerincem. :)

2015. márc. 12. 23:44
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Legyen igazad! :)

#2 Mindkettőre xd

2015. márc. 13. 12:27
 4/5 anonim válasza:
Már vesznek újakat sőt,én is a váci vonalon közlekedem és nagyjából minden 2-dik új kék flirt vagy piros
2015. márc. 14. 16:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor engem valahogy mindig elkerülnek a FLIRTök ;) Amúgy néha (nagyon nagyon néha) nekem is FLIRTöt küldenek, a többivel van a gond
2015. márc. 14. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!