Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Villamos kocsiszínek?

Villamos kocsiszínek?

Figyelt kérdés
A villamos kocsiszínekbe milyen időnként szoktak ki/be menni a villamosok?
2015. febr. 25. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Üzemkezdés előtt egy nagyobb hullámban állnak ki, majd a reggeli csúcsforgalom előtt ismét egy nagyobb hullám, utána is egy nagyobb hullám, ezúttal a kocsiszín felé ugye. Csúcsforgalom alatt és a két csúcsforgalom között csak műszaki hiba esetén van mozgás.

Délután talán egyenletesebben (?) állnak ki a délutáni csúcsforgalomra.

Majd nálunk például fél héttől kb. fél kilencig állnak be, majd kb tizenegyig csak egy-egy, fél tizenkettő és éjjel fél egy között ismét egy jó nagy hullám.

Ha nem fotózni akarsz, hanem utazni rajta, érdemes kifigyelni, mert van, hogy egy órán keresztül 5 percenként jönnek, majd egy órán át semmi, majd jön kettő, egy órán át semmi és utána ismét lesz egy óra, amikor 5 percenként.

2015. febr. 25. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Első voltam.

Álltam már megállóban hihetetlen sokat úgy, hogy eleinte úgy voltam vele, hogy sok átszállás lenne, még 15-20 perc várakozás is megéri. Aztán utána meg: mi van, ha pont azután jön, hogy elindultam másfele?

Na és mialatt írom ezt, pont állnak ki a délutániak :P

2015. febr. 25. 14:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. febr. 25. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyébként miért kérded? :)

Valamit fotózni szeretnél, vagy utazni a villamoson vagy egyéb?

2015. febr. 25. 20:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmi csak úgy érdekelt ,mert már láttam párszor ki/be menni a villamosokat :)
2015. febr. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!