Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az Euronight vonat drágább,...

Az Euronight vonat drágább, mint az Eurocity? Lehet rá csak ülőhelyet venni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 19. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Az EN is EC csak éjszaka közlekedik. Ha van ülőkocsi akkor vehető ra ülőhely, de prágáig éjszaka ülőben halál lesz... Érdemes legalább fekvőhelyet venni.
2015. febr. 19. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Hát azért ez elég nagy hülyeség hogy EC csak éjszaka megy mióta?

De szerintem Prágáig kilehet bírni ülőhelyes kocsiba simán.

2015. febr. 19. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy szóval nem mondtam, hogy EC csak éjszaka menne. Azt mondtam, hogy az EN is EC csak éjszaka megy. Mintha a BKV éjszakai buszainak külön márkaneve lenne. Ennyi.

Nézd, ízlések és pofonok. Egy olyan vonaton (Metropol EN) amin a csehek luxus hálója megy totálisan elviselhető áron nem tudom milyen indokkal tudna bárki is rávenni az ülőkocsira, de hát a szado-mazot is szeretik emberek, lehet ez is egy vállfaja :D

2015. febr. 19. 19:56
 4/4 demonlord90 ***** válasza:
26%
Prágáig a különbség csak annyi, h ülőhelyes vagonnal hajnal 4-kor már bent vagy (s mit kezdesz magaddal), míg fekvővel fél7-re
2015. febr. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!