Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 99-es buszon utazva mire kell...

99-es buszon utazva mire kell figyelnem? Lent :D

Figyelt kérdés
Hallottam sok "szép" és "jó" dolgot erről a vonalról, és holnap azzal kell majd utaznom, a blahától a nagykőrősi utcáig. Ki mit tanácsol? Vagy egyáltalán nem olyan vészes?
2010. febr. 12. 12:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hogy kinek higgy???Szerintem azoknak akik évek óta utaznak a 99-esen.Elég egyértelműen leírtuk,hogy hülyeség parázni.Azt csinálsz amit akarsz,de nevetséges,hogy egyáltalán felmerül ez a kérdés.
2010. febr. 12. 13:29
 12/15 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok és én is minden nap a 99-essel járok. Eddig semmi bajom sem volt, rám se néztek, hozzám se szóltak, pedig este is közlekedtem már rajta. A cuccomra mondjuk én is ügyelek -telefon, táska, stb.-, de amúgy nyugis szokott lenni. A néhány hangoskodóval meg nem kell foglalkozni.
2010. febr. 12. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem, mindennap járok arra, de soktam ott menni. Ne parázz rá, más(!) vonalakon(pl.4es-6os) sokkal "nagyobb" dolgok szoktak történni, de azért nem kell, h kirakd, az egész segged(sry, a kifejezésért).Sok szerencsét.xD
2010. febr. 12. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Na most a többi urban legend, amit innen-onnan hallottál, meg a többi hülye előítélet, az pont ugyanennyit ér, mint ez.
2010. febr. 13. 00:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem igaza van a kérdezőnek hogy feltette ezt a kérdést azért mert nem ismeri ezt a járatot.Nem kell leszólni őt.Elég szomorú hogy vannak olyan környékek pesten amit mindenki által ismert okok miatt el kell kerülni.Én is utaztam a 99esen,de nem volt semmi extra.Az "okok" a többi járaton is ugyanúgy utaznak.

Én sokat jártam arra éjszaka gyalog is,nem volt gondom sosem.Minden sarkon rám akaszkodott egy éjjeli pillangó,de őket le lehet rázni.Szóval ne félj,de ha lehet ne éjszaka menj.

2010. febr. 13. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!