Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Honnan tudom hogy melyik...

Honnan tudom hogy melyik megálló következik?

Figyelt kérdés
Olyan buszon ami egy nagyvárosba megy, ki van írva hogy milyen megálló jön, vagy esetleg bemondják? Egy kisvárosból fogok egy nagyba menni, és ugye sok megálló van, és a város után még tovább megy, honnan fogom tudni hogy mikor száljak le? Teljesen idegen közeg lesz nekem.
2015. febr. 16. 21:27
 1/2 anonim válasza:
Általában a buszsofőr szokott segíteni, ha kedvesen megkéred, hogy itt és itt legyen kedves szólni majd neked (ülj előre:) persze, ha nem írják ki vagy nem mondják be. De a buszmenetrendet is figyelheted, következted a megállókat.
2015. febr. 16. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1. Sok buszon van már kijelző. Igen, helyközieken is.

De indulj ki abból, hogy nincs.

2. Nyomtatsz/lementesz egy megállólistát és az alapján figyeled, hol tart a busz.

3. Beazonosítasz Google Street View segítségével egy jellegzetes pontot az úticélod előtt. Lehet az egy bolt, egy tér, tipikus kereszteződés, kocsma, vasúti átjáró, vizesárok, stb. Ha ezt eléred, kezdhetsz szedelőzködni.

4. Megkérdezed a buszsofőrt vagy az utastársakat.

5. Menet közben telefonon is figyelheted a pozíciódat GPS segítségével.

2015. febr. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!