Hallottam hogy valamilyen gomb megnyomásával ki lehet nyitni egy busz ajtaját. Igaz ez? És hol van?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 18:08
1/8 anonim válasza:
Igen kilehet,a vezető is ezzel nyitja .Nem árulom el,mert akkor te is kinyítod .
2/8 anonim válasza:
Igen, van ilyen gomb minden busznál. Én tudom hol van, mert a férjem buszvezető. De hiába tudod hol van az a gomb, te nem nyithatod ki.
3/8 anonim válasza:
Igen, van ilyen, de Te mégis mit kezdenél vele? Indítókulcsod is van hozzá? Vagy csak kitakarítani szeretnéd? Én is tudom hol van, és bárki tudja aki figyel kicsit, de mire mész vele?
4/8 A kérdező kommentje:
Rébebben az apám dolgozott biztonságiőrként egy busztelepen, Akkor kerestem, de semmit nem találtam. Aki tudja irja már le. Nem akarom ellopni.
2015. febr. 16. 19:34
5/8 anonim válasza:
A buszvégállomásokon simán látni, amikor a buszsofőr visszaszáll a buszra, hogy hova nyúl a gombért. Ha ennyire fontos ez a kis lelkednek, akkor menj és nézd meg.
6/8 anonim válasza:
több helyen is lehet. vannak olyan buszok is, ahol pl. a tanksapka nyílásnál van, és van, ahol meg a busz elején...
7/8 eddiboy válasza:
Credokon az ajtókilics aljában van, a céges szerződéses járatokon magunknak is ki szoktuk nyitni, amíg várjuk a sofőrt, ugyanazzal vissza is lehet csukni. Ezt a sofőrök meg is engedik, a múltkor vártuk a peronon a sofőrt, aki nevetve jött oda: "Nem tudtátok, hol kell kinyitni?" felkiáltással. Az éppen nem Credo volt, és valahol elöl a lökhárító alatt volt neki.
8/8 A kérdező kommentje:
A szomszéd utcában mindig áll egy busz, de szerintem hülyének néznének ha elkezdeném keresni a gombot. Köszi a válaszokat.
2015. febr. 18. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!