Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Máriahalomról / Csolnokról...

Máriahalomról / Csolnokról mennyi idő alatt vagyok volánbusszal Pesten?

Figyelt kérdés
Google nekem is a barátom, és menetrendet is tudok olvasni (1 óra van beleírva), de én arra vagyok kíváncsi, hogy <valójában> mennyi. Konkrét időpont is a rendelkezésre áll: tegyük fel, hogy Hétfőn reggel fél 8-kor felszállok a buszra: bent leszek-e az Árpád-hídnál fél 9-re? Odaköltözés/munkábajárás szempontjából lenne fontos tudni, hogy a forgalom mit enged meg ilyen téren. Előre is köszönöm!

2015. febr. 9. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy onnan csak Szénatérre mennek buszok Pestre, mert volt már rá példa hogy Csolnokra lementem egy ismerősömhöz és onnan mentem fel Pestre a Szénatérre, nekem odáig az út délelőtti időben olyan bő 1 óra volt talán 1:10-15 perc

de pl ha Dorogtól akarsz elmenni Pestre az Árpád hídig akkor baromi változó, van hogy 1 óra alatt ott lehet lenni volt már amikor 10-20 perccel volt több a menetidő, ez az Ürömi elágazásnál lévő lámpától függ hogy mennyire áll ott be a dugó.

2015. febr. 9. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Mind a Budakeszi út, mind a 10-es út rizikós, szóval szerintem mielőtt odaköltözöl, teszteld le többször.
2015. febr. 10. 08:40
 3/3 Patriksztár válasza:
Rosszul tudod. Már 3 éve Árpádhídra mennek a buszok. Én Máriahalom mellett lakok (Únyon), 1 óra nagyjából mire felér a busz :) Árpádhídra
2015. márc. 28. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!