Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy tudok eljutni a Határútho...

Hogy tudok eljutni a Határúthoz? Bövebb lent

Figyelt kérdés

4. kerületből szeretnék ugy elmenni az őrsvezér térig hogy ne keljen metrózni mert nincs jegyem se bérletem és még mondjuk buszon vay villamoson tudnák jegynélkkül menni szoval örülnék hogyha valaki megtudná modnani hogy a 4. kerületből ugyan tudnák eljutni pontosabban 4.ker UTE pályától

köszi

2010. febr. 10. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Vegyél jegyet.
2010. febr. 10. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Remélem, azért akarsz oda eljutni, mert ott tartják a magyar nyelvórákat.

Amúgy ezt tudom javasolni: [link]

2010. febr. 10. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Na de most a Határ úthoz, vagy az Őrsre???
2010. febr. 10. 13:42
 4/5 anonim válasza:
Kérsz valakitől egy januári bérletet vagy tökmindegy csak kék színe legyen és átsuhansz az ellenőrök között...ennyi az egész..inkább metrónál játszd be mint buszról leszállogatni...ha meg észreveszik bumbele mi van akkor? én így járok egy éve:D központba meg nyomorékok az ellenőrök leszarják..habi megnézik aztán sehol semmi
2010. febr. 10. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:
:D:D xD oké
2010. febr. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!