Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vasútállomáson vettem BKK...

Vasútállomáson vettem BKK bérletet, és vonatjegynek néz ki. Belém fognak kötni az ellenőrök emiatt?

Figyelt kérdés
Amikor megkaptam a pénztárostól a bérletet, el se hittem, hogy ilyen létezik. Kérdeztem, hogy miért vonatjegynek néz ki a bérlet, azt mondta, mindenhol ilyet adnak, ha MÁV pénztárból veszem. Váltsam vissza? Nem akarom, hogy munkába menet a metró bejáratánál megállítson az ellenőr, és emiatt késsek.
2015. jan. 28. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Az aszem az egyesített bérlet.

Ugyanúgy elfogadják mindenhol, mint a hagyományos lila színűt.

2015. jan. 28. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak beled kotni, mar nagyon reg ota kaphato. Ez nem ujdonsag!
2015. jan. 28. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan, és én is megijedtem, hogy ez mégis mi, de az ellenőrök tudják, hogy van ilyen is, szóval nem lesz vele baj, nekem sem volt soha.
2015. jan. 28. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Idesüss:

[link]

2015. jan. 28. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

1-es, mutass már nekem lila színű bérletet,kérlek. Ha lehet, akkor egyesítettet!

Egyik sem létezik már. Minden Budapest-bérlet "egyesített" már évek óta, ráadásul a bérletek is fehérek. De azért írogass ide úgy, mint aki ért hozzá! :)

A "vonatjegynek" kinéző bérletről meg annyit, hogy rá van írva, hogy az bizony egy Budapest-bérlet. Még az ára is stimmel. Mitől kell akkor úgy befosni?

2015. jan. 28. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

# 5/5 Időpont tegnap 22:31

Az új automaták bérleti elég lilásak, valamint a "régi" pénztárosi bérlet is elég lilás volt...

2015. jan. 29. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, minek problémát gyártani magadnak? Nem tűnt fel, hogy rá van írva, hogy BKK bérlet (vagy valami ilyesmi)? Az ellenőrök sokszor hülyék, de olvasni mindegyik tud...
2015. jan. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!