Vasútállomáson vettem BKK bérletet, és vonatjegynek néz ki. Belém fognak kötni az ellenőrök emiatt?
Figyelt kérdés
Amikor megkaptam a pénztárostól a bérletet, el se hittem, hogy ilyen létezik. Kérdeztem, hogy miért vonatjegynek néz ki a bérlet, azt mondta, mindenhol ilyet adnak, ha MÁV pénztárból veszem. Váltsam vissza? Nem akarom, hogy munkába menet a metró bejáratánál megállítson az ellenőr, és emiatt késsek.2015. jan. 28. 18:12
1/7 anonim válasza:
Az aszem az egyesített bérlet.
Ugyanúgy elfogadják mindenhol, mint a hagyományos lila színűt.
2/7 anonim válasza:
Nem fognak beled kotni, mar nagyon reg ota kaphato. Ez nem ujdonsag!
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, és én is megijedtem, hogy ez mégis mi, de az ellenőrök tudják, hogy van ilyen is, szóval nem lesz vele baj, nekem sem volt soha.
5/7 anonim válasza:
1-es, mutass már nekem lila színű bérletet,kérlek. Ha lehet, akkor egyesítettet!
Egyik sem létezik már. Minden Budapest-bérlet "egyesített" már évek óta, ráadásul a bérletek is fehérek. De azért írogass ide úgy, mint aki ért hozzá! :)
A "vonatjegynek" kinéző bérletről meg annyit, hogy rá van írva, hogy az bizony egy Budapest-bérlet. Még az ára is stimmel. Mitől kell akkor úgy befosni?
6/7 anonim válasza:
# 5/5 Időpont tegnap 22:31
Az új automaták bérleti elég lilásak, valamint a "régi" pénztárosi bérlet is elég lilás volt...
7/7 anonim válasza:
Kérdező, minek problémát gyártani magadnak? Nem tűnt fel, hogy rá van írva, hogy BKK bérlet (vagy valami ilyesmi)? Az ellenőrök sokszor hülyék, de olvasni mindegyik tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!