A budapesti Tátra villamosok selejtezése napirenden van már?
Figyelt kérdés
Eléggé elavult villamosok már ezek, nem csuklósok, télen hideg van rajtuk. Az egyik ráadásul kigyulladt, és porig égett. Remélem nem várja meg a BKV, míg a Tátra villamosok olyan veszélyesek lesznek, mint a régi metrókocsik, amik hol elfüstölnek, hol kigyulladnak.2015. jan. 26. 09:47
1/6 anonim válasza:
Kérdező, nyugodj meg, a teljes állományt felújítják és modernizálják, méghozzá igen hamar. Most a Ganz csuklósok selejtezése van soron, azok régebbi kocsik, mint a Tatrák.
2/6 anonim válasza:
Először az ICSk (de az se az összes) majd a KCSVK (sokára) majd a TW6000-ek (még inkább sokára, de ha lehívják a CAF opciót, talán érintheti ezeket a villamosokat is) és majd 15+ év múlva a Tatrák. Fiatal, jó villamosok, ráadásul most újul meg az összes. (Többek között a kiégett 4043-as is felépült)
3/6 anonim válasza:
A tátra villamosoknál van egy rahedli régebbi carabb állapotú villamos.
előbb talán azokat kéne lecserélni.
4/6 anonim válasza:
Az égvilágon semmi bajuk, főleg a felújítottaknak. Alapvetően tágas, kényelmes villamosok, plusz azt vettem észre ezek az egyetlen villamosok, amiken van normális fűtés. Kiégett villamosról is 1-ről tudok, de az balesetben égett ki.
Egyetlen "elavultsága" hogy nem alacsony padlós, de ettől függetlenül szerintem nagyon jól sikerült gépek.
5/6 10 deka farhát válasza:
Télen hideg??? Az egyik legjobb fűtése ezeknek van/volt (kb. két éve utaztam utoljára Tatrával télen, de előtte rendszeresen és sose fáztam rajta).
6/6 anonim válasza:
Ez a villamos minden csak nem kenyelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!