Hogyan lehet eljutni az Oktatási Hivatal Közép Magyarországi Regionális Igazgatóságára?
Figyelt kérdés
Kaptam egy olyan címet, hogy 1132 Budapest, Váci út 18, és azt mondták, hogy ez valahol a nyugati közelében lesz, de ha jól tudom a Váci út 18 az Újpesten a Városkapu közelében van, viszont az már IV. kerület. Tudna valaki egy kis útbaigazítást adni? Előre is köszönöm!2010. febr. 8. 15:02
1/7 anonim válasza:
Bocsi, megkérdezhetem, hogy nem felvételi jel.lap kell?:)
Mert azt a fősulikon is lehet kérni.
Ne haragudj, ha nem ezért kérdezted!:)
2/7 anonim válasza:
Szia!
A Nyugatitól sétálj a Lehet tér felé, kb. 400 m emlékeim szerint. A Radnóti Miklós utcához van nagyon közel.
3/7 anonim válasza:
Ahogy az előző írta. Közel van a Nyugatihoz, a Westend oldalsó bejáratával szemben.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) De igen, jelentkezési lap miatt, de konkrétan oda küldtek, mert átjelentkezés miatt csak egy tárgyból kell szintemelőt tennem.
2010. febr. 8. 16:09
5/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor a Váci út nagyon alattomos, mert két kerületnem van egymás után, és mindkét kerületben 1-ről indul a számozás!
6/7 anonim válasza:
Az a Westenddel szembe.Én ott vizsgáztam.Amúgy odataláltál?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, odataláltam, bár kicsit kavarogtam a házak között, mert elég pici az a tábla, ami jelzi, melyik ház melyik emeletén található.
2010. júl. 1. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!