Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 10 km-es környéki diákbérlet...

10 km-es környéki diákbérlet létezik?

Figyelt kérdés

A BKK honlapja szerint van teljes áru 9 580 Ft-ért illetve 90%-os ami azoknak van, akik az iskola és a lakhely közötti ingázásra használják. Nekem viszont munkához kellene, tehát ezt nem vehetném igénybe. Illetve van egy Környéki helyi bérlet, amelyből viszont már van diák. Ez használható vajon ezen a szakaszon?

Előre is köszönöm! :)

[link]

2015. jan. 24. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha buszról van szó és nem hévről, akkor használhatod :)
2015. jan. 24. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, a helyi bérletet csak településen belüli utazásra használhatod. Ergo ha pont a településhatár utáni megállónál ellenőriznek, az élből -16000 Ft. És ismerik az ellenőrök ezt a trükköt...
2015. jan. 24. 12:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából nekem Pestről Törökbálint bevásárlóközpontig kellene mennem
2015. jan. 24. 13:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a környéki helyi bérlet kilőve. De még mindig nem tudom, van vajon ebből a 10 km-esből diák, vagy ne is álmodjak róla? Mert akkor nagyon nem éri meg oda mennem dolgozni sajnos
2015. jan. 24. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez jó lesz? :)

[link]

2015. jan. 27. 01:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja bocs, közben kapcsoltam, hogy nyilván nem. (elolvastam a kérdést). sorry, hívd fel a BKK-t, ők tudnak biztosat mondani
2015. jan. 27. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!