Hogyan jutok el a Keletitől a Csepel plázáig?
Bonyolultabbat és drágábbat nem találtál, egyeske? :)
Kérdező, szállj fel a 24-es villamosra, majd utazz a Millenniumi Kulturális Központig. Onnan a Művészetek Palotája és a Nemzeti közt végigsétálva (4-5 perc) eljutsz a H7-es HÉV Közvágóhíd megállójához. A Duna felőli vágányról mennek a vonatok Csepel állomásra, ahonnan már csak egy rövid séta a pláza.
Bocs, de szerintem sokkal egyértelműbb volt az első válasz. A metrón és a körúton szinte lehetetlen eltévedni, táblák is segítenek és emberek is járnak arra. A Közvágóhíd viszont egy kib_sz_tt útvesztő még egy budapestinek is. Arról nem is beszélve, hogy milyen jó környékeken jár az a bizonyos 24-es villamos...
Kérdező, ha rám hallgatsz, kiadsz +350 Ft-ot a jegyre és mész a biztos úton. (#1)
Kedves 3-as!
Kerültetsd már meg az egész várost szerencsétlen kérdezővel!
Nagyon jó a 24-es villamos!
És persze a Boráros tér aztán jobb,mint a 24-es vonala...,illetve a szétmozgólépcsőzött arc.
Aki pedig eltéved a Mill.K.-megállótól a 2 perc nyílegyenes séta alatt a HÉV-ig,az egy hycomat.
Mind a kettő válasz helyes:
1. db átszállójeggyel: Keleti pályaudvar - 24V - Millenáris Kulturális Központ - gyaloglás - Közvágóhíd - H7 - Csepel Végállomás - gyaloglás - Csepel Pláza.
1 db. átszállójegy + 1 db. vonaljeggyel: M4 Rákóczi tér - 4/6 V: Boráros tér - H7 - Csepel Végállomás - gyaloglás - Csepel Pláza.
Mind a kettő válaszoló, segítő szándékkal írt, úgyhogy emiatt FÖLÖSLEGES egymást oltani.
Én biztosan a 24-es villamossal mennék (bérlettel is), mert nincs rosszabb a hatszáz átszállásnál.
Elég nehéz eltévedni, ahol az embernek a Nemzeti Színház és a MűPa kiszúrja a szemét.
"És persze a Boráros tér aztán jobb,mint a 24-es vonala"
Ezt nem is értem. Sokkal jobb...
Ég és Föld.
A 24-es nappal is érdekes, sötétedés után csak akkor megyek arra, ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!