Tokaj és Miskolc között hány megálló van vonattal?
Figyelt kérdés
lécci valaki segítsen holnapra kéne mert én csak úgy jegyzem meg köszi előre is
ha lehet akkor úgy mdonjátok hyg tokat és miskolcot ne számoljátok bele előre is köszi
2014. dec. 26. 23:05
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Amúgy nem kell sok ész ahhoz, hogy felismerj egy Miskolc szintű állomást...
3/12 anonim válasza:
Ezt egyébként az Elvira is tudja a vonat részletes adatainál. De hogy ne kelljen éjnek idején keresgélned: Tarcal, Mezőzombor, Szerencs, Taktaszada, Taktaharkány, Tiszalúc, Hernádnémeti-Bőcs, Felsőzsolca - majd végül Miskolc-Tiszai pályaudvar. A kettő között tehát 8 megálló van, a kilencediknél szállsz le. Akármelyik irányba mész, lehetetlen eltéveszteni, hogy hol szállj le.
4/12 anonim válasza:
Ha Ic ,akkor Tokaj-Szerencs-Miskolc .
5/12 A kérdező kommentje:
nem találom hogy kell :( léccives emgnéznéd nekem?:(
2014. dec. 26. 23:10
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat főleg annka aki az ösze megállót leírta nagyon köszi
2014. dec. 26. 23:11
7/12 anonim válasza:
Lélegezni tudsz egyedül ugye? Beszív-kifúj és ezt tovább ügyesen ütemesen.
Bakker belinkeltem, számolni csak tudsz már egyedül!! :(
8/12 A kérdező kommentje:
igen belinkelted de nyíregy felé linkelted be nagyokos :)
2014. dec. 26. 23:17
9/12 anonim válasza:
Oké, megnyugodtam, hogy lélegezni még tudsz egyedül. :)
Akkor most próbáld meg újra megnézni, és talán észreveszed, hogy a Tokaj-Szerencs szakasz a Nyíregyháza-Szerencs vonalra esik, és ezért linkeltem az elsőt...
A másodikat pedig a Szerencs-Miskolc miatt...
De én vagyok a nagyokos, jah... :)
EMBER a magadfajták miatt nem veszik fel velük a kapcsolatot az UFO-k!!!!!
10/12 A kérdező kommentje:
de legalább nem okoskodok mint te.. megkérdeztem valamit mert nem tudtam és elkültél egy linket jó eddig hogy segíteni akarsz de nem értettem az az oldalt megkérdeztem hogy nemtudod e elmondani e inkább mert nem értem erre elkezdtél "oltani".. grat
2014. dec. 26. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!