Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valaki megtudná mondani, hogy...

FelcsiJordison kérdése:

Valaki megtudná mondani, hogy a népligeten belül van a keleti pályaudvar, vagy az két külön hely?

Figyelt kérdés
Kerestem utána interneten, de külön írják, szóval nem értem :'D Pécsre szeretnék menni, és a stadionnál áll meg a buszom ( Ez gondolom a Puskás F. stadion). Metrót is néztem, az 1 megállót ir a keletiig, de nem tudom, hogy az most a népliget, vagy teljesen más hely?
2014. dec. 21. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hűha, hová is érkezel és honnan is mész?

Pécsre speciel a Népligetből tudsz eljutni busszal. A Stadion autóbusz-pályaudvarról pedig a Népliget ill. Közvágóhíd felé közlekedő 1, 1A villamosok visznek el. Ezek legrosszabb esetben is 8-9 percenként járnak (kivéve hajnal és késő este), de a munkanapi sűrűségük együtt a 3 percet is elérheti.

2014. dec. 21. 14:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Egerből érkezek a stadionhoz , onnan kell átmennem a népligetbe, mivel Pécsre onnan mennek a buszok. Csak eddig azt nem értettem, hogy a keleti az a népligeten belül van-e, vagy hol, mert van ahol úgy irták :)
2014. dec. 21. 15:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Miért nem vonattal mész?

Egerből vonat Keletibe megy be és helyből indul is a pécsi tovább... Nem kellene BKV-zni.

2014. dec. 21. 17:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Mert a busz kényelmesebb, és van rajta wifi, kb mindegyiken. ergo tudok animét nézni és nem unom szét a fejem a 7 órás úton :)
2014. dec. 21. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A vonaton is van wifi :D Az egrin és a pécsin is :D

A kényelem mindenkinek egyéni, nálam a busz és a kényelem szavak egy mondatban nem értelmezhetőek :D

2014. dec. 21. 18:22
 16/18 anonim ***** válasza:
A vonat nem 7 óra, hanem csak 3, az Eger-Budapest pedig max. 2 óra.
2014. dec. 21. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Mellesleg mit szólsz egy térképhez?

[link]

2014. dec. 21. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:

A vonaton meg bármikor elmehetsz könnyíteni magadon, nem kell megvárnod, amíg állomásra érsz (ha egyáltalán a busz megáll valahol 1 percnél hosszabb időre), és nem is kell érte legalább 100 forintot fizetned. Ráadásul nem kell nyomorogni se, kényelmesen el tudsz nyújtózkodni, és még ha ül is melletted utas, annak se fogod a combját simogatni akaratlanul is. Mondjuk az egri gyorsok általában posta Bhv-k, ami nagyjából ugyanannyira kényelmesek, mint egy busz (=semennyire), de Füzesabonytól van IC.

Persze te tudod, hogy mivel mész, meg ez nem is a kérdéshez tartozik, de még soha az életben nem találkoztam rajtad kívül olyan emberrel, aki a buszt ilyen távolságnál előnyben részesíti. :D

2014. dec. 21. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!