Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszon a férfiak a nőkre is...

Buszon a férfiak a nőkre is rátehénkednek, vagy csak velem ilyen taplók?

Figyelt kérdés

Rendszeresen utazom távolsági buszon. Ha nő vagy gyerek ül mellém, akkor minden oké, tudják, hogy kell viselkedni. Férfiak azonban gyakorlatilag kivétel nélkül arra törekednek, hogy a 2 helyből legalább másfelet elfoglalhassanak. (Átlagos alkatú, nem kövér emberekről van szó!)

Engem már az is irritál, ha hozzám érnek, de sok esetben kifejezetten többről van szó, és rendkívül kényelmetlen. Volt olyan is, hogy már arrébb kellett löknöm az illetőt finoman, mert annyira rámtehénkedett.

Én is férfi vagyok, és az esetek gyakoriságából arra következtetek, hogy ennyi b***zi a világon sincs, azaz nem vonzalomból fekszenek rám, csak bunkók. Vajon a nőkkel is ezt csinálják? Mik a tapasztalataitok?

2014. dec. 18. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Én ezt főleg öregekkel tapaztalom rendszeresen...

Főleg vénasszonyokkal, bár a fél busz üres(üres duplahelyek), levetődik mellém harapható pacsulifelhővel, és mintegy perverz ugy helyezkedik hozzámérjen, nekemnyomja a kezét a lábával... a hideg kiráz már tőlük.

Rászoktam a táskámat ugy rakom az ölembe válaszfalként működjön... persze azon meg háborognak... de nem érdekel inkább nézzenek bunkónak, mert különben kidobom a taccsot. 31/F

2014. dec. 18. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Régen engem is díszpárnának néztek, mióta pocakos vagyok nem mernek leülni mellém a férfiak. Mintha apasági pert akarnék indítani, pedig nem szoktam csúnya arckifejezéssel utazni...

De hát nyilván nem ez a megoldás.

2014. dec. 18. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
26%

na, van, akinek az a baja, hogy melléülnek, van, akinek az, hogy nem. :)

Kell venni egy autót, és a szoc.fóbia megoldva.

2014. dec. 19. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Na valakinek kilóméterhiány van az ujjában, vagy inkább semmi az agya helyén.
2014. dec. 19. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!