Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Keleti pályaudvar hol találom...

Keleti pályaudvar hol találom meg a BKK automatát?

Figyelt kérdés

2014. dec. 11. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Van vagy 10 hatalmas lila Jegyek / Tickets feliratú automata a tér különböző pontjain és szintjein elszórva. Ha egyet sem találsz meg, inkább gyalogolj :)
2014. dec. 11. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:

" de a jegyautomaták szinte soha nem működnek."

Ez ilyen régi görcsös beidegződés hogy mindenhová oda kell hányni?

Ugyanis minden nap ott megyek el a Keleti automatái előtt, és jó ha 1 alkalommal nem működött amúgy mindig...

2014. dec. 11. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak biztatásként,

én sem vagyok pesti, korábban csak Volán buszon ültem, semmi máson :D

Aztán mikor Pestre kerültem, és metrózni meg villamosozni kellett, sőt még ott volt a troli és a helyi busz, na azt se tudtam mire hogy és hol szállok fel, sőt még a főbb csomópontok se mondta semmit, mert nem ismertem őket.

Egy aranyos nénike egyszer útbaigazított, sorolta a megállókat nekem, csak azt nehéz volt megérteni amíg azt se tudtam Budán vagy Pesten vagyok éppen :D

Mindaddig voltam ideges, amíg oda nem kerültem az adott térre és be nem futott a keresett vili vagy busz... onnantól érthető és sima ügy volt minden. Szóval csak bátran. Magyarok vagyunk, ha kérdezel megértenek és segíteni is fog valaki.

Emellett ott a navigáció a telefonon, az is segít mire szállj és hol van a megálló.

Vagy indulás előtt útvonaltervezőn nézd meg mire számíthatsz időben, távolságban... Abból is tanulsz.

pluszjegy legyen nálad mindig ha nincs bérleted, az jól jöhet ha sietni kell vagy épp nem találsz jegyautomatát :)

1-2 alkalom és minden simán fog menni.

2014. dec. 12. 12:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Én budapesti voltam sokáig, leköltöztünk vidékre, de időnként bejárok. Eleinte nem ment a Volán pályaudvar jegyautomatáinak a használata, de egy év alatt megtanultam. Vagyis fordítva is igaz.
2014. dec. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!