A BKK Futár mobilos alkalmazáson hogyan tudom nyomon követni a buszok mozgását?
Figyelt kérdés
Elvileg a rendszer lehetővé teszi, hogy lássam, éppen merre jár a felém közeledő busz, de idáig még nem sikerult ezt kitapasztalnom. Látom a megállókban álló buszokat a térképen, és rájuk kattintva látom, hogy melyik mikor indul, de a mozgásukat nem követi nyomon a térkép... egyáltalán tudja ezt a mobilos alkalmazás, vagy csak nekem magasak az elvárásaim? :)#alkalmazás #applikáció #futár #tömegközlekedés #nyomkövetés #Budapesti Közlekedési Központ #mobil applikáció #műholdas nyomkövetés
2014. dec. 11. 00:51
1/3 anonim válasza:
Ma reggelig nem is tudtam, hogy térkép nézet is van és látom a buszt..... Nálam ugrál 100-200 métereket.
De mivel az elején sem tetszett az alkalmazás, nem is használtam, ha érdekelt valami, safariból néztem, ott nem ugrál ekkorákat szerintem.
2/3 anonim válasza:
A mobil alkalmazás nem mutatja a buszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!