Miről lehet felismerni a BKV-ellenőröket?
én általában úgy szúrom ki őket h látom az oldaltáskát ami 90%-ban hasonló rajtuk
a másik h már a súnyi tekintet bőven elég h gyanúsak legyenek és nyár kivételével általában a sötétkét kabát vagy a fekete a viseletük
hát leginkább arról, hogy mindig oldaltáska (esetleg övtáska) van rajtuk; nyomi, egyből felismerhető fejük van (ez halál komoly); legtöbbször csapatban érkeznek; ilyen hülye lógó van a nyakukban, amin a "névjegyük" van...
kb. ennyi, de sajna mindig okoznak meglepetést
nagyon köcsögök, és szinte csak a diákokhoz mennek, vagy akik éppen jól éri magát a buszon...hidde el, ez velem is történt, barátnmmel olyan jól elvoltunk, tlünk volt hangos a villamos(a röhögéstől) és átmasírozott az utaksookn az elejébe, és megszívtuk...leglaábbis én...
másrészt ha van időd megfigyelni, nagyon magabiztosak...és ha nincs jegyed/bérleted, mindenképpen állj az ajtóhoz, de arra is figyelj, hogy ne eltted a lépcsőn szólítson le..velem már megtörtént mind...
eg jó tanács: keressed, keressed(ha van táskád) majd ha kinyílik az ajtó, FUTÁS!!!(lehet h gáz, de jobb, mint 12ezer forint...)
esetleg jól tanulj be egy hihető címet, nevet, és simán nyökd ki:D én egyszer dadogtam, és mentem volna, erre kitépi a kezemből a papírkát, és ujra kéri a cimet...-.-"
vagy ha épp van pénzed, akkor fizesd le...(a pasik könnyebebn lefizethtetk) dugsz a zsebébe egy 500ast, és máris van pénze reggelire...persze ezt nem minden esetben ajánlom:)
esetleg ha csoportsoan vagytok, azt is csinálhatnátok, hogy ha kéri egyszerre mind hülyén ültük(tarjtátok a fejeteket) st...érted, hogy értem? egy idő után megunja...
remélem sokat segíthettem, további jó utat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!