Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miről lehet felismerni a...

Miről lehet felismerni a BKV-ellenőröket?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 08:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Lehet tudni, rájuk nézel, és az igénytelen ruha, kéz a zsebben, mikor felszállnak, és általában kotorásznak, a típikus IQ fighter tekintet, és minden pásztáznak, már mikor felszállnak, könnyen ki lehet szúrni őket.
2010. febr. 2. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
utolsó: rakj már be egy képet kérlek, had lássuk neked milyen IQ fighter ábrázatod van! :)
2010. febr. 2. 17:47
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Itt vagyok:) A képen a magasabbik: [link]
2010. febr. 2. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
én is a bliccelők táborába tartozom már 1 jó ideje, és énis mindig nagyon figyelek nehogy trükkösen lecsapjanak orrvul miközben gondtalanul zenét hallgatok magamban, és azt vettem észre h a "régivágású szabvány-ellenőrök" általában középkorúak, nagyon rondák, igénytelenek, alacsonyak, dagadtak, oldaltáska befigyel, és sose ülnek le, meg az arcukra is kiül az emberundor, egyszóval ezeket könnyen ki lehet szúrni és már lehet jelezni a leszállási szándékot:D de vannak a trükkösebb 21. századi ellenőrök, akik kajak fiatalok, én a múltkor egy 20on éves piercinges arcú csaj ellenőrt küldtem el az anyjába a 6os villamoson, és az ültéből csapott le rám, szóval nagyon vigyázni kell már velük:S:S
2010. febr. 2. 23:16
 15/20 anonim válasza:
82%

én általában úgy szúrom ki őket h látom az oldaltáskát ami 90%-ban hasonló rajtuk

a másik h már a súnyi tekintet bőven elég h gyanúsak legyenek és nyár kivételével általában a sötétkét kabát vagy a fekete a viseletük

2010. febr. 13. 13:05
 16/20 anonim válasza:
100%
én tavaly nyár elején amikor mentem bérletet venni felszállt egy nő meg egy férfi. azt néztem milyen rondák igy együtt, odajöttek és jegyeket bérleteket XDDDD
2010. jún. 16. 10:43
 17/20 anonim válasza:
100%

hát leginkább arról, hogy mindig oldaltáska (esetleg övtáska) van rajtuk; nyomi, egyből felismerhető fejük van (ez halál komoly); legtöbbször csapatban érkeznek; ilyen hülye lógó van a nyakukban, amin a "névjegyük" van...

kb. ennyi, de sajna mindig okoznak meglepetést

2010. júl. 18. 09:22
 18/20 anonim válasza:
14%
Talán jegyet kellene venni,nem az ellenőröket szapulni. Ezt a munkát is el kell végeznie valakinek...ez olyan mint a kukás.A kukás is ciki,mert elviszi a házatok elől a szemetet vagy mi?!... Gratulálok annak aki elküldte az anyjába az ellenőrt csak,mert kérni merte a jegyét.Ne utazz BKV-val ha nincs pénzed suttyó!Süt rólad az értelem...
2010. aug. 26. 22:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

nagyon köcsögök, és szinte csak a diákokhoz mennek, vagy akik éppen jól éri magát a buszon...hidde el, ez velem is történt, barátnmmel olyan jól elvoltunk, tlünk volt hangos a villamos(a röhögéstől) és átmasírozott az utaksookn az elejébe, és megszívtuk...leglaábbis én...

másrészt ha van időd megfigyelni, nagyon magabiztosak...és ha nincs jegyed/bérleted, mindenképpen állj az ajtóhoz, de arra is figyelj, hogy ne eltted a lépcsőn szólítson le..velem már megtörtént mind...

eg jó tanács: keressed, keressed(ha van táskád) majd ha kinyílik az ajtó, FUTÁS!!!(lehet h gáz, de jobb, mint 12ezer forint...)

esetleg jól tanulj be egy hihető címet, nevet, és simán nyökd ki:D én egyszer dadogtam, és mentem volna, erre kitépi a kezemből a papírkát, és ujra kéri a cimet...-.-"

vagy ha épp van pénzed, akkor fizesd le...(a pasik könnyebebn lefizethtetk) dugsz a zsebébe egy 500ast, és máris van pénze reggelire...persze ezt nem minden esetben ajánlom:)

esetleg ha csoportsoan vagytok, azt is csinálhatnátok, hogy ha kéri egyszerre mind hülyén ültük(tarjtátok a fejeteket) st...érted, hogy értem? egy idő után megunja...

remélem sokat segíthettem, további jó utat:)

2010. szept. 29. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
ja, és ha már megtalált, vigyázz, ha kövér, mert az mindenképpen meg fog bünteti..ugyanis a kövérek így állnka boszzút a soványokon...
2010. szept. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!