A nyugati vagy keleti palyaudvar kornyeken van valahol Tesco? Illetve ha igen milyen kozszallitasi eszkozzel lehet oda eljutni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 12:30
1/6 anonim válasza:
a keletibe, az aréna plázába van tesco. metróval kell elmenni a keletiig, és aztán gyalogolni. megáll ott vmi troli is, de azt nemtom hanyas. majd vki megmondja aki tudja.
2/6 anonim válasza:
Fogarasi úton is van a 80-as trolival kell menni ott áll meg előtte, bár tény, hogy szinte egymással szemben van a Fogarasi úti TESCO és az ARÉNA plázás Tesó :)
3/6 anonim válasza:
azért az erős túlzás h egymással szemben:D
a keleti pályaudvarhoz az aréna pláza van közelebb, kb 10 perc gyalog. a fogarasi útira azért ne menj gyalog.
4/6 anonim válasza:
A Fogarasi úti a 80/80A trolival 5 megálló, a Pillangó utcánál kell leszállni. A troli közvetlen a pu. mellett áll meg, nem ott mint a többi. A megállóból rálátsz a teszkóra. ez jó nagy áruház.
Az arénába nem tudom mekkora van, de ott a városból kifelé elindulsz, és kb 5 perc gyalog a Fogarasin. vagy az előbb említett trolijárattal 1 megálló (Arena plaza)
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2010. febr. 5. 07:38
6/6 anonim válasza:
Juj de nagy hülyeséget írtam, itt a javított:
Az arénába nem tudom mekkora van, de ott a városból kifelé elindulsz, és kb 5 perc gyalog a KEREPESIN. vagy az előbb említett trolijárattal 1 megálló (Arena plaza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!