Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest-Kézdivásárhely...

Budapest-Kézdivásárhely buszjárat? Hol tudok jegyet venni? Létezik egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés
Segítene valaki?

2014. nov. 17. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Létezik, bár fura a honlap: [link]
2014. nov. 17. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyes, a linkeden hivatkozott buszos szolgáltató honlapja nem érhető el.

Kérdező, hivatalos nemzetközi járat nincs a két város között, a volan.hu nem említi.

2014. nov. 17. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

A volan.hu-n csak a volán társaságok és külföldi partnereik által üzemeltetett járatok szerepelnek, ezeken felül számos szabályosan üzemelő (és sajnos számos swarcz) nemzetközi járat létezik.

2014. nov. 17. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem tudom jól bemásolni, nem tudom miért, de a linket a Google-n találtam, ott érdemes nézelődni.
2014. nov. 18. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:

www.autogari.ro honlapon a Romániában közlekedő buszok menetrendje elérhető.

A keresőbe írd be, hogy honnan hová szeretnél utazni, állítsd be az utazás napját, és kiadja a találatokat.

Ha a "részletek" fülre kattintasz, ott mutatja, hogy mely társaság közlekedteti az adott járatot (operátor). Ha az útvonal-ra kattintasz, a részletes menetrend, megállók is láthatók.

A kereső magyarul is elérhető, de a városok nevét csak románul ismeri. Kézdivásárhely - Targu Secuiesc.

Létezik Budapest-Kézdivásárhely járat, csütörtök és szombat napokon indul a Népliget autóbusz-pályaudvarról, a jegy ára 100 Lei.

Jegyet a buszon tudsz venni.

A járatok általában a 30-as kocsiállásról indulnak.

2014. nov. 18. 22:01
 6/7 eddiboy ***** válasza:

Nekem bejött az 1-esben írt link, ott ezt írják:

Ro-d Transport

Indulás Kézdivásárhely: vasárnap, hétfő, szerda, csütörtök 16:00

Visszaindulás Budapest Népliget: kedd 16:30, szerda: 19:00, péntek 16:30, szombat 17:30

Megjegyzés: vasárnap-szerda Kolozsváron keresztül

Honlap: www.rodtransport.ro

2014. nov. 18. 23:36
 7/7 eddiboy ***** válasza:
Oké, a linken hivatkozott buszos cég linkje tényleg nem működik.
2014. nov. 18. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!