Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Manapság egyik villamosban...

Manapság egyik villamosban sincs már csengő?

Figyelt kérdés

Csak az az MP3 formátumú hang?

Combino-n és ULF-n MP3 "csengő" van, a többi modern villamoson? ;)

2014. nov. 16. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
a nem felújított Ganzokon szerintem még a hagyományos berregő van, vagy már nem?
2014. nov. 16. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
mármint Ganzon most az ICS-t értem.
2014. nov. 16. 23:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaaa, modern, új villamosra gondoltam :)
2014. nov. 16. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem egy város sem kéri klasszikus berregő csengővel az új villamosokat, de azért nyilván nem minden városban zenélős csengő van helyette, sok helyen vannak különböző idegesítő vijjogók és társaik.
2014. nov. 17. 00:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A klasszikus pályacsengők drágábbak és több helyet is foglalnak, így új villamosokba nem építik be ezeket. Ráadásul minél több az egyforma alkatrész,annál olcsóbb a gyártás, márpedig így bármely országba is szánják az adott járművet, mindig fel tudják tölteni ugyanarra az egységre a helyileg szabványos csengő- vagy dudaszót, esetleg tehénbőgést :)
2014. nov. 17. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!