Ha MÁV-os büntetésben elrontották a személyes adataim egyikét, akkor érvényes a büntetés?
Megbüntettek, mert scannelt ideiglenes diákom volt, édesanyám nevét azonban nem sikerült helyesen átgépelni a büntetést tartalmazó lapra.
Ettől függetlenül érvényes lenne?
Kedves 2.!
Nem kértem szarkazmust, egy igent vagy nemet vártam.
Első! Köszönöm
Nem értette félre, hanem bunkó! Kérdező, köszönd meg szépen a 2-nak is!
No és, hogy örülj:
Igen.
Mikor volt az eset?
MÁV-Start honlapja:
"Ha nem volt nálam a diákigazolványom / bérletem a vonaton és megbüntettek, mit tegyek?
Ha a jegyvizsgáló un. Utasleadási lapot állított ki az utazás során, akkor Önnek lehetősége van 15 naptári napon belül a menetjeggyel az utasleadási lappal és az érvényes diákigazolvánnyal bármely pénztárunkhoz odafáradni, és a bemutatási díjat befizetni, ami jelenleg 1.300 Ft.
Ha Ön a vonaton megfizette a jegyvizsgáló által felszámított összeget, akkor lehetősége az utólagos bemutatásra, amennyiben 15 napon belül a menetjeggyel, a jegyvizsgálótól kapott menetjeggyel és az érvényes diákigazolvánnyal bármely személypénztárunkba befárad. Ez esetben a vonaton fizetett összeget, az 1.300 Ft bemutatási díj levonása után visszatérítik Önnek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!