Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha MÁV-os büntetésben elrontot...

Ha MÁV-os büntetésben elrontották a személyes adataim egyikét, akkor érvényes a büntetés?

Figyelt kérdés

Megbüntettek, mert scannelt ideiglenes diákom volt, édesanyám nevét azonban nem sikerült helyesen átgépelni a büntetést tartalmazó lapra.

Ettől függetlenül érvényes lenne?

2014. nov. 12. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2014. nov. 12. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha egy fontosabb adatban történt volna a hiba,talán érvénytelen lenne.De ennyi erővel,nekem a telefonszámlámon a nevemet elírták.A csekket akkor is be kell fizetnem,mert az enyém :)
2014. nov. 12. 12:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves 2.!

Nem kértem szarkazmust, egy igent vagy nemet vártam.

Első! Köszönöm

2014. nov. 12. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem szarkazmus volt,kedvesen írtam!! nem? o.O
2014. nov. 12. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Félreértetted..
2014. nov. 12. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem értette félre, hanem bunkó! Kérdező, köszönd meg szépen a 2-nak is!

No és, hogy örülj:

Igen.

2014. nov. 12. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Amugy ezért meg büntetnek? Én csak fénymásolattal járok direkt hogy ne hagyjam el az eredetit, és még soha semmi probléma nem volt, vagy ilyen jó a fénymásolóm:D
2014. nov. 12. 20:27
 8/8 anonim válasza:

Mikor volt az eset?

MÁV-Start honlapja:

"Ha nem volt nálam a diákigazolványom / bérletem a vonaton és megbüntettek, mit tegyek?

Ha a jegyvizsgáló un. Utasleadási lapot állított ki az utazás során, akkor Önnek lehetősége van 15 naptári napon belül a menetjeggyel az utasleadási lappal és az érvényes diákigazolvánnyal bármely pénztárunkhoz odafáradni, és a bemutatási díjat befizetni, ami jelenleg 1.300 Ft.

Ha Ön a vonaton megfizette a jegyvizsgáló által felszámított összeget, akkor lehetősége az utólagos bemutatásra, amennyiben 15 napon belül a menetjeggyel, a jegyvizsgálótól kapott menetjeggyel és az érvényes diákigazolvánnyal bármely személypénztárunkba befárad. Ez esetben a vonaton fizetett összeget, az 1.300 Ft bemutatási díj levonása után visszatérítik Önnek."

2014. nov. 16. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!