A Stadionoktól szeretnék eljutni a Soroksári útig. Tudom, h az 1-es villamost építik és helyette megy a Népligetig az 1-es pótlóbusz, onnan pedig a 103-as. A BKK szt aug.31-ig ez így is működik. Most is így van?
Figyelt kérdés
Tudtok segíteni? Vidéki vagyok. :)2014. nov. 10. 19:00
1/7 anonim válasza:
Én úgy láttam, közlekedik az 1. villamos. Legalábbis a Közvágóhídnál szoktam látni.
És onnan a Hév a leggyorsabb szerintem.
Soroksári út melyik részére szeretnél eljutni?
2/7 A kérdező kommentje:
Soroksári 48.-ba, a Hungária Malomudvarba.
Igazából elég ha a Közvágóhídig elvisz vmi, onnan már le tudok menni a felüljáróról és lenyomok egy sprintet a célig.
De azt nem tudod, hogy az 1-es villamos honnan működik? :)
2014. nov. 10. 19:44
3/7 anonim válasza:
Az 1-es villamos most két szakaszra bontva jár: a Közvágóhídtól a Puskásig és a Lehel utcától a Bécsi útig. Tehát te tudsz vele menni.
4/7 anonim válasza:
Illetve, hétvégén és péntek este pótlóbusz jár, mert a felső vezetékeket csinálják.
5/7 A kérdező kommentje:
Jajj de klassz :)
Köszönöm a segítséget!
2014. nov. 10. 20:05
6/7 anonim válasza:
Az 1-es villamos érintett szakasza üzemel.
7/7 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm, így is volt :)
2014. nov. 11. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!