Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy tudok eljutni Zánkára?

Hogy tudok eljutni Zánkára?

Figyelt kérdés
Az van hogy Bodorfán lakok és onnan Zánkára kéne eljutnom vonattal vagy busszal de én nem vagyok jártas benne átszállás meg ilyenek interneten meg nem szeretem megnézni mert ott sose vagyok biztos esetleg ha valaki megtudná mondani vagy esetleg ilyen kis tippek tudna adni hogy tudom megnézni az nagyon sokat segítene! :)

2014. nov. 9. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgy látom Sümegen kell átszállnod.

Nem bonyolult a netes kereső használata. Beírod a felső sorba az indulási állomást, a legördülő menüből még választhatsz részletesen. Az alsóba a célállomást, kissé lejjeb az indulási napot, aztán rákattintasz a keresésre, és kiadja a busz menetrendet.

[link]

2014. nov. 9. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Buszozz el Sümegre, majd vonattal utazz Tapolca àtszállással Zánkáig.

Mellesleg jobb, ha megtanulod a netes keresők használatát, mert pont olyan helyen laksz, ahonnan a nap különböző időszakaiban indulva tök más útvonalak az ideálisak. Pl. van, amikor Sümeg helyett Ajka-Nagyvázsonyon át gyorsabb menni, de az Ajka-Veszprém útvonal is játszhat adott esetben.

2014. nov. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!