Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan jutok el a Nepligettol...

Balint123456789 kérdése:

Hogyan jutok el a Nepligettol az Arena plazaig es vissza?

Figyelt kérdés
Fontos lenne holnap mennenk es nem vagyunk tájékozottak a Budapesti tomegkozlekedesrol.
2014. okt. 29. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%

Oda út:

3-as metró, Újpest Központ felé (az utolsó kocsiba szálljatok fel), a Nagyvárad téren át kell szállni a 4-es metróra, amivel a Keleti pályaudvarig - a végállomásig - kell menni. Innen tovább, a Kerepesi úton kell egy kicsit gyalogolni és már, ott is vagytok.

Vissza: a 4-es metróval, Kelenföld vasútállomás felé kell utazni, a Nagyvárad térig, a 3-as metróra, a Kőbánya Kispest fele járó szerelvényre kell felszállni és a Népligetig kell menni.

Oda 1 db jegy elég lesz (fejenként) és vissza is, elég 1 db vonaljegy (fejenként).

Megjegyzés: írnám az 1-es villamost, de egy ideje, nem követem nyomon, hogy jelenleg, mettől - meddig jár és hol kell pótlóbuszra szállni.

2014. okt. 29. 20:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első nem tudom, miről beszél, a Nagyvárad téren nem tudtok átszállni a 4-es metróra. Az a Kálvin tér.
2014. okt. 29. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
39%

1-es baromságot ír.

Szállj az M3-as metróra Újpest felé, szállj le a Kálvin téren. Menj LE az M4 állomására, ezzel Kelenföld felé utazz Újbuda-központig.

Ha olyan busszal jössz, ami az M1 M7 felől érkezik, Újbuda-központban is le tudsz szállni.

2014. okt. 29. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Véletlenül, Nagyváradot írtam, Kálvin helyett, de a többi stimmel.

(azért nem kell a fejemet venni).

2014. okt. 29. 21:41
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

Még valamit:

3-as - miért én írok baromságokat?

Az Aréna, a Keletinél van, te meg, az Alleba viszed őt, az van Újbuda központnál.

2014. okt. 29. 21:44
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Na szóval akkor összefoglalva: Népligetnél felszállsz az M3-as metróra (Újpest-Központ felé), elmész vele a Kálvin térig. Ott átszállsz az M4-esre, elmész a Keleti pályaudvarig (ez az egyik végállomás), ott feljössz a felszínre és vagy sétálsz egy 5-10 percet (kérdezz meg valakit, merre van az Aréna), vagy ha fáj a lábad/kifáradtál akkor a 80-as vagy a 80A trolival mész egy megállót (ezeknek ott van a végállomása a Keleti mellett).
2014. okt. 29. 21:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Na jó, ha nem a hobbid az átszállás és nem akarsz 7-8 megállót menni, akkor 1-es villamos öt megálló Puskás Ferenc Stadion, 80-as troli vagy 80A egy vagy két megálló Keleti felé, de ott már látod a plázát ill ki van írva.

Szerintem egy villamoson ülni - ami villamos gyors és sűrűn jár - kellemesebb, mint két darab metrón menni, egyiken 4 másikon 3 megállót...

2014. okt. 30. 11:35
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Annyit még megkérdeznék hogy visszafele hogyan jutok el a Népligetbe? :)
2014. okt. 30. 16:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Visszasétálsz a Keletihez, elmész 4-es metróval a Kálvin térig, aztán 3-assal a Népligetig.
2014. okt. 30. 17:53
 10/15 anonim ***** válasza:
nem tudom, mit kell összevissza metrózni, 7-es leírta, 1-es villamossal elmész Puskás Ferenc stadionig, onnan vagy választod a trolit, de ha spórolni akarsz, akkor 10-15 perc séta, és ott vagy.
2014. okt. 31. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!