Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Keletiben hol lehet kapni...

A Keletiben hol lehet kapni olyan jegyet, ami jó a buszokra, villamosra?

Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Aluljáróban van automata és BKV iroda is, bármelyikben vehetsz jegyet vagy bérletet.
2014. okt. 26. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:

A metró szinten van BKK ügyfélközpont, illetve a téren több helyen BKK jegyautomata.

Pl: Kerepesi út oldalán lévő buszvégállomáson, a 7-es buszok mindkét irányú megállójában, a metrólejáratoknál.

2014. okt. 26. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Kb. 10 helyen. Én a BKK Ügyfélszolgálatot ajánlom, segítőkészek és zsebtérképet is kapsz, ha kell. De minden metróbejáratnál van automata is.
2014. okt. 26. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Automatákról annyit, hogy ezek már nem a régi rossz emlékű "kurblis" mechanikus vackok, meg kevésbé élvezetes elektronikus jegyautomaták.

Ezekkel bármilyen BKK jegyet vagy bérletet vehetsz. Fizethetsz bankkártyával, érmékkel és papírpénzzel is. Első pillantásra talán bonyolultnak tűnhet, de nem az. Ha türelmesen megnézed, mikor mit ír ki, akkor el fogsz boldogulni vele. Ha a pályaudvarról jössz ki, akkor a belső főlépcsőn menj le az aluljáróba, s jobbra már látni fogod az ügyfélszolgálatot, amiről írtak előttem.

2014. okt. 26. 22:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 27. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincsen már (szerintem évtizedek óta) külön busz- és villamosjegy Budapesten, sima vonaljegy van, ami egy útra akármilyen járművön használható.
2014. okt. 27. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Az "akármi" szó definíciójából szerintem elég nyilvánvaló, hogy metróra, trolira, HÉV-re is érvényes. De ha gondolod, itt igazán szájbarágósan le van írva:

[link]

2014. okt. 28. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!