Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Népligettől el lehet valahogya...

Népligettől el lehet valahogyan jutni az Europarkba (Határ út) a METRÓT kikerülve, bármilyen más módon?

Figyelt kérdés
/Anyukám klausztrofóbiás, képtelen lemenni a metróba, de minden más jöhet, köszi./

2014. okt. 26. 13:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Anyám nyugdíjas, kedvezményes bérlete van, azzal utazik, amivel akar, aki pedig eleve rosszindulatú, ismeretlenül is rosszat feltételez másokról, az akaratlanul is többet árul el magáról, mintsem gondolná.

Haver, ne magadból indulj ki, nem mindenki olyan tróger, mint te, vannak még becsületes, jóindulatú emberek - lásd a többi válaszolót, kedves "hetedik", és utolsó! Egy kérdés: ide azért tesznek ki kérdéseket az emberek, mert jóindulatú segítséget várnak, aki pedig köpködni jár ide, az sürgősen nézzen magába, mert valami nagyon nem stimmel az életükkel... soha nem késő újraindítani. Többieknek köszönöm (zöldek mentek).

2014. okt. 26. 16:10
 12/15 A kérdező kommentje:
A fóbiáról pedig annyit még, hogy én magam nem vagyok az - legalábbis nem gondolom magam annak, ragadtam már be liftbe, és nem pánikoltam be -, bérletem is van, amit a munkáltatóm biztosít, tehát nekem is INGYEN VAN! Ennek ellenére kerülöm a metrót én is, csak akkor veszem igénybe, ha semmilyen más mód nincs, ugyanis gyűlölök lemenni a föld szintje alá, hogy miért? Nem tudom, mondom, nem vagyok fóbiás, de simán megeshet, hogy mire annyi idős leszek, mint édesanyám, már az leszek én is; mert ő is azt mondja, hogy fiatalon még ő sem irtózott a föld alá lemenni, szóval csuda tudja, mi indikálja ezeket a félelmeket, és mitől súlyosbodnak idővel, de az biztos, hogy soha eszembe nem jutna megítélni azokat, akik bármiféle nehézséggel küzdenek, pláne nem ismeretlenül a legrosszabbat feltételezni róluk; másképpen fogalmazva: akinek lételeme a hazudozás, csak az feltételezi másokról alapértelmezetten ugyanezt, viszont lehetne annyi intelligenciája, hogy nem vetíti másokra a saját jellemhibáit - ha pedig nincs, legalább csendben marad.
2014. okt. 26. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk a Népliget-Határ út vonalon nincs olyan mélyen a metró, kb ugyanolyan mint a Népligetnél lemenni az aluljáróba hogy átmenj az üllői alatt. De amit írtak már az jó útvonal.
2014. okt. 26. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is megfordul a fejemben az ilyen kérdéseknél, hogy bliccelni akar, DE klausztrofóbiával igenis elég rossz dolog metrózni!!!!
2014. okt. 26. 20:18
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó, hanem édesanyámról, amint a kérdésben is írtam, és hát valóban, ahogyan az utolsó válaszoló mondja, ez egy rendkívül kellemetlen dolog, Én látom, mert én szenvedek sokat emiatt anyámmal; a másik pedig az, hogy egy fóbiánál higgye el mindenki, aki nem járt még hasonló cipőben, teljesen indifferens, hogy mennyire mély az az alagút, a hangsúly azon van, hogy le kell menni a föld szintje alá... (anyám amúgy egy liftbe sem mer beszállni, inkább gyalogol, mert ott meg rázáródik az ajtó)...

köszönöm még egyszer mindenkinek a válaszokat, üdv! :)

2014. okt. 27. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!