(Budapest) Budafoki útról hogy lehet leghamarabb eljutni a Dugonics utcára?
Figyelt kérdés
Nézegettem én a BKK honlapján a menetrendeket, google map-et, de mivel nem pesti vagyok abszolút nem tudom hogy hogyan lehetne eljutni oda, szóval megköszönném ha valaki segítene. :)
Egyébként nem fontos konkrétam a Budafoki útról a Dugonics utcáig, jó hogyha valami közeli utcában tesz le a villamos/busz/troli stb, és onnan kell még elsétálni.
2014. okt. 25. 19:22
1/4 anonim válasza:
Melyik kerület? Mert van Dugonics utca a VIII, XV, és XVIII kerületben is...
2/4 A kérdező kommentje:
Hm ezt nem is tudtam.
Arra gondolok ami Újpesten van.
2014. okt. 25. 20:06
3/4 anonim válasza:
Csúcsidőben: 133, 233 buszokkal Újpalota felé a Ferenciek teréig, onnan az M3 metróval Újpest felé Újpest-Városkapuig.
Csúcson kívül: 33 busszal a Móricz Zs. körtér felé Újbuda-Központig, majd M4 metróval Keleti pu. felé a Kálvin térig, végül M3 metróval.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! :)
2014. okt. 25. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!