Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Busszal mennyi időbe telik?

Busszal mennyi időbe telik?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm Miskolcról jön Kecskemétre és azt tudom hogy először Egerbe kell mennie onnan Kecskemétre.Meghívtam a farsangukra és csak annyit szeretnék tudni hogy mennyi idő amíg ideér busszal?
2010. jan. 24. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
minimum 5-6óra
2010. jan. 24. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
5 és fél óra elméletben, de ez függ az útviszonyoktól is.
2010. jan. 24. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

valóban 5-6 óra és tényleg útviszonyfüggő, a ti döntésetek, de én a vonatot javasolnám inkább. kényelmesebb hogy fel tud állni időnként...

Miskolcról: Miskolc-Tiszai-n szálljon fel a kör-IC-re(ami BP_Keletitől BP-Nyugati felé megy)Cegléden szálljon le és onnan tovább a Szegedi IC-vel(Szeged felé) és Kecskeméten szálljon le. 3óra 36 perc az út. A kör-IC-re mindenképpen kell pót és helyjegyet váltani, a szegedi IC-re nem kötelező, ott utazhat gyorsvonati kocsikban is(a gyorsvonati kocsik a vonat elején vannak). Mivel a szegedi IC-n csak 22 percet kell utazni, ezért nem gondolom, hogy szükséges az IC kocsikban utazni(500 ft-ot nem ér 20 perc)

2010. jan. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!