Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha írnánk a MÁVnak petíciót,...

Ha írnánk a MÁVnak petíciót, hogy Nagykanizsáról szeretnénk vonatot 13:45 - 14: 15 között valamikor, hogy a diákságnak, munkásoknak legyen vonatja foglalkoznának vele?

Figyelt kérdés

Segítsetek, fontos lenne.

Meg szerintetek mennyi aláírás kéne?

2014. okt. 16. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Ezt nem te írtad: Zalaegerszeg-Nagykanizsa

Ezen felül itt megtalálod fordítva is. Tökéletesen ki lettél szolgálva.

Mi a jó isten hiányzik még neked? Az ember töri magát, hogy segítsen. Erre csak fanyalogsz, beszólsz egy köszönöm helyett. Gratulálok!

2014. okt. 16. 21:01
 12/16 A kérdező kommentje:

Dehát félre vagyok értve jóember!

Ebben az időpontban kellene vonat, kérni! előbb nem jó, később sem.

Én nem tudom..én vagyok a hü l ye vagy nem tudom, de nem értelek titeket/ téged.

2014. okt. 16. 21:03
 13/16 A kérdező kommentje:

S nem szóltam be!

A segítséget meg köszönöm, a szándék a fontos.

2014. okt. 16. 21:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Jóember, 14:40 órakor van közvetlen busz, azzal mi a gond? Ha a bérletelfogadás hiánya, azt megértem, de akkor nem plusz vonat indítása a megoldás, hanem a kölcsönös bérletelfogadás.

Amúgy ha tömeges igényről van szó, írjatok petíciót és juttassátok el az országgyűlési képviselőtökhöz. Arrafelé aztán úgyis mindenki O.V

seggét nyalja, tuti menni fog. Lehet elég csak a helyi pártirodáig elmenni...

2014. okt. 16. 23:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Oda GySEV, vagy a MÁV szolgáltat?

Mert az egyiktől kell megérdeklődni telefonon.

Utána kell aláírást gyűjteni és az illetékesekhez eljuttatni. Akár az NKH, vagy helyi (megyei) önkormányzat, közlekedéssel foglalkozó osztályához.

Másban, nem tudok segíteni.

2014. okt. 17. 21:36
 16/16 anonim válasza:
100%

Figyu.

Van egy olyan mondás, hogy néma gyereknek nem érti az anyja a szavát.

Előbb írod, hogy Kanizsáról akarsz utazni. Aztán, amikor valaki ismeretlenül a Pestit teszi be, csupa jó szándékból, leugatod.

Utána közlöd, hogy Egerszeg-Kanizsa kell neked. Belinkelik neked a Nagykanizsa-Egerszeg irányú vonatokat, de neked az se tetszik, mert neked nem is Egerszegre kell. Akkor mi a fenét akarsz?

Ha pontosabban kérdeznél, pontosabb választ kapnál, már elsőre is. Mert ezekkel az adatokkal rögtön kidobja, hogy tényleg nincsenek vonatok.

Mivel Zalaegerszeg-Nagykanizsa között MÁV van, őket hívd fel, ők bővebben fognak tudni tájékoztatni téged.

Egyébként, ha tesznek is be vonatot, esélytelen, hogy 2 körül legyen, egyrészt mert egykor elment, meg inkább lesz sanszos három körül, mert akkor már tudja vinni azt is, akinek hetedik órája is volt és még ebédelt is.

Amúgy aláírásból egy pár százra kell számítani, mert azért egy vonatot 50 emberért nem valószínű, hogy indítani fognak.

Nagyobb esélyetek van, ha Zalaszentivánig kéritek esetleg a vonatot, ha Egerszegig nem adnak, mert Szentivánról kb. fél óránként van Egerszegig csatlakozás.

Ezt azért írom, mert ha nem is Egerszegig mentek, hanem csak Gelséig, vagy Szentlászlóig, akkor is, a fenti okok miatt, a MÁV-nak még jobban meg is érné, hogy Szentivánig indítson új járatot. Bár ne reménykedjetek nagyon.

2014. okt. 18. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!