A Kökiből hogy lehet eljutni a Mamutba tömegközlekedéssel? (nem vagyok túl járatos Pesten, szóval részletesen írjátok le )
Miért menne így, ha ahhoz két jegyet kellene felhasználni? Metrós utazáshoz elég egy jegy, a Nyugatinál a villamoson megint lyukasztani kell...
Nem bonyolult eljutni a Mammuthoz a Széll Kálmán térről. Amint kiértél a metróból a téren jobbra fordulsz, átmész először pár villamossínen, majd az utána következő nagy zebrán (zöldet várd meg, a körút elég forgalmas). Ha átértél jobbra fordulj, és indulj el. Csak egyenesen menj (persze a járdát azért kövesd, mert maga az út balra fordul), és egyszer csak a pláza bejárata előtt fogod találni magadat. Mindez kb 3 percbe telik összesen.
Hopp, elnézést kell kérnem az előzőtől, nem láttam a vonattal szócskát, csak most :)
Ha eleve el tudsz mennyi a Nyugatiig, akkor valóban jobb a villamossal menni :)
1. opció: továbbmaradsz egy kicsit a vonaton, ami a Nyugatoliig visz. Onnan 4/6 villamossal utazol a Széll Kállmán tér felé. A Széna téren kell leszállnod.
2. opció:
M3 Deák Ferenc tér, onnan M2 Széll Kállmán tér (a Déli p.u. fele).
Metró - metró átszállásnál nem kell újabb vonaljegyet lyukasztanod, így az odaútra elég 1 db vonaljegy.
Egy kicsit off:
Bp. is, van amikor, Pestnek van hívva.
"Pestiesen szólva', "Pesten hallottam", stb., mint a fővárosiakról szól. Így nézve, a kérdező helyesen használta.
Off téma lezárva, mert ez, már, szőrszálhasogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!