Blicceltetek már úgy, hogy más adatait mondtátok ha esetleg elkapott az ellenőr?
:D
és hol ?
én budapesten lakom 4 éve, egyszer sem vettem jegyet, nem dicsőség, de sokat spórolok vele :)
én mindig ezt csinálom, többször azt mondták hogy rendőrt hívnak na az kamu, nem fog azért kijönni a rendőr mert nincs jegyed -.-' bár ez még 15 évesen volt. ma már nem is mondják 19 évesen hogy rendőrbácsit hívnak, mert tudják hogy nem félemlítenek meg vele.. hívjon és?? a rendőrt nem kötelességem megvárni ;) de már nem is hívnak mondom.
úgyhogy én azt mondom otthon hagytam, próbálok udvarias lenni az ellenőrrel és bediktálom az adataimat, mindent úgy ahogy van kivéve az utcát és a házszámot ugyanis ha már egy adat nem stimmel, nem küldhetik a csekket ;)
ja és én örülök ha megbüntetnek, mert azzal a csekkel már egész nap érvényesen utazhatok ugyanis egy nap nem büntethetnek meg kétszer úgyhogy kihasználom és igénybe veszem a metrókat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!