Az utazási kedvezmény az IC pótjegyre is vonatkozik?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 19:20
2/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,mert Győrben tanulok tovább,viszont a kollégium és az albérlet helyett a bejárást választottam.
Ezért érdekel.
A diák kedvezményen kívül van másik kedvezményem.
2014. szept. 27. 19:32
3/12 anonim válasza:
Nincs, de a diákbérlet nem drága. Esetleg akkor, ha árva vagy.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok árva.
És azt akarom kérdezni,hogy az IC pótjegyet mindennap meg kell vennem?
2014. szept. 27. 19:39
5/12 A kérdező kommentje:
ÉS kb. mennyibe kerülne Tatabánya-Győr között a jegy és a pótjegy?
2014. szept. 27. 19:46
6/12 A kérdező kommentje:
ÉS kb. mennyibe kerülne Tatabánya-Szombathely között a jegy és a pótjegy?
2014. szept. 27. 19:47
7/12 anonim válasza:
Ha ic-vel akarsz menni, akkor szerintem meg. De kérdezd meg a mávot. A távolságról is.
8/12 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam hátha tudja valaki.
2014. szept. 27. 19:50
9/12 anonim válasza:
milyen kedvezményről van szó?Egyébként nekem arcképes van és még igy is meg kell vennem nekem is ugyanugy a pótjegyet.Ebből kifolyólag a kedvezményeseknek,diákoknak stb is meg kell,azért érdekel hogy milyen kedvezmény
10/12 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb, ha felhívod a MÁVDIREKT-et (a MÁV-Start Zrt. telefonos ügyfélszolgálata), melyet a 06 40 494949-es telefonszámon érhetsz el, ott valószínűleg minden kérdésedre tudnak majd válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!