Igen, lehet. Persze ehhez vigyél saját elemózsiát, mert nem minden IC-n van büfékocsi és ha van is, az sem biztos, hogy tudsz is valamit venni.
Egy időben a korábbi munkám révén sokat utaztam külföldön. Ha vonattal utaztam, akkor mindig a magasabb kategóriájú vonatokkal (IC, EC, RailJet). Mindig előre tudtam, hogy kik a magyar útitársaim. Annyira jellemző ránk, hogy még el sem indul a vonat, de már vesszük is elő az otthon előre gondosan becsomagolt harapnivalót :)
3-as, én speciel azért kezdek neki hamar enni, mert általában az indulás előtt nincs időm erre, mert össze kell pakolni, és nincs idő ilyenekre.
A szagos kajákat tényleg érdemes hanyagolni, mivel az IC-ken sokszor nem nyithatóak az ablakok.
A pizza belefér.
Persze hogy lehet:)
Egy időben nagyon sokat utaztam IC-vel, főleg este, rögtön indulás után a fél vonat nekiállt enni, a sima szendvicstől kezdve a gyros-on át, dobozban lévő főtt kaján át volt minden.
Azért nagyon szagos kaját ne egyél, az zavaró tud lenni, és sokára szellőzik ki.
Milyen kérdés már ez? Vonaton mindig szabad.
A helyi járatokon, nem hiába van tiltva:
1. Állva nehéz.
A vonaton le is lehet ülni.
2. Hirtelen fékezés.
Egy vonatnak az útja, jobban biztosítva van, mint egy mindenhova kanyargó buszénak.
3. Idő.
Helyi buszon, mennyit szoktál utazni? Bp. ez kb. 2 - 3 óra max, de akkor az egyik végétől, a másikig.
Vonaton, sokkal több ideig is utazik az ember.
Az elővárosi/helyközi buszokat passzolom, de lehet, hogy ott, engedve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!