Bérletem van, de nem jó rajta a szám. Mi a teendő?
Ki kell cseréltetni - mást nem tudok. Menj be az Akácfa utcába és ott elintézik neked. Arra figyelj, hogy munkanap, 8 és 16 óra között van nyitva a BKV bérletpénztára, vagyis leghamarabb, csak hétfőn tudsz oda bemenni.
A pontos cím: Akácfa utca 15. (a Blaháról nyílik).
Felejtsétek már el wzt a baromságot, higy mindenkit az Akacfa utcába küldötök be. Régi beidegződés, ideje elfelejteni.
Ezt a problémát bármely BKK pénztár megoldja 250 jó magyar forintért cserében.
a bkk oldalán ez olvasható:
"Ha az utas nem a megfelelő számot írja rá bérletszelvényére, vagy a bérletszelvény érvényességi ideje alatt lejár az ideiglenes diákigazolványnak minősülő igazolás érvényessége, akkor lehetősége van kicseréltetni a szelvényt bármely hivatalos BKK jegy- és bérletpénztárban 250 Ft kezelési díj befizetése ellenében."
Tehát ha jól értelmezem a kettes számú válaszolónak igaza van.
Oké én a bkk bérletcserére kerestem rá és ott, mást írtak (a BKK oldalán).
Egy hivatkozást azért kérhetek?
Milyen számot kell a közoktatási vagy a felsőoktatási hallgatók kedvezményes bérletszelvényre felírnom?
ez alatt a kérdés alatt találod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!