A Debreceni Nagyállomáson ezért szolhatnak?
"Csakmert gy hallottam, hogyha iskolaidőben meglátnak, bevisznek az iskolába."
Szerinted szombaton melyik iskolába tudnának bevinni? Netán Debrecenben már szombaton is van iskolai előadás?
Első,igazán nagyszerű, hogy megosztottad velünk korábbi tapasztalataidat, de 2013. január 1. óta a 14 év alatti diákokat a rendőr iskolakerülés gyanúja esetén az igazgatóhoz kísérheti, míg az idősebb diákok esetén az iskolával megoszthatja az igazoltatás alá vont személy bizomyos személyi adatait a hiányzás jogszerűségének megállapítása céljából.
Amúgy kérdező, nem tudom, milyen fontos eseményről lenne szó, de a barátodtól egyáltalán nem korrekt dolog, ha elnézi vagy akár még biztat is arra, hogy kerüld a sulit. Persze ha tényleg egyszeri alkalom, az oké, csak ne legyen rendszeres, hiszen a jövődet båszod el azzal, ha buta maradsz.
2. Természetesen hétköznapról volt szó.
3. Természetesen egyszeri alkalom, nehezen ment bele ő is..:) és sztem azzal még nem rontom el, ha egy napot kimaradok.:) Köszönöm a válaszokat:)
"A kérdező kommentje:
2. Természetesen hétköznapról volt szó."
A kérdés feltevésének ideje 09-12 péntek.
"a reggeli vonattal mennék"
Felénk ez azt jelenti, hogy a másnap reggeli, vagyis a szombati vonattal. Vagy Kósalandon ez is másképp van?
Harkonnen!
A kerdezo nem allitott olyat, h masnap reggel, hanem a reggeli vonattal megy. Minden reggel jar vonat Pestre...
Bar a kerdes mar egy honapos, es mar biztos elintezte, attol meg javitottalak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!